Hyrbil på Landvetter

Hitta bäst pris på hyrbilar på Landvetter genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil på Landvetter

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Landvetter flygplats, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Hyra bil på Landvetter flygplats

Landvetter flygplats är Sveriges näst största internationella flygplats och ligger drygt 20 minuters bilfärd från centrala Göteborg, i Härrydas kommun. Från Landvetter flygplats går ett par stora vägar till Göteborg stad och andra delar i området, och det är därför lätt att ta sig både till och från Landvetter med bil.

På Landvetter flygplats finns de sex av de största hyrbilsbolagen representerade: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz och Sixt. Hyrbilsbolagens kontor finns precis vid flygplatsens parkeringshus, som ligger en liten bit utanför själva flygplatsen. Det är lätt att både hitta och ta sig till, och det är även bra skyltat till biluthyrningen.

Det finns även möjlighet att hämta upp hyrbilar även om kontoren skulle vara stängda. Hör med ditt hyrbilsbolag för mer information om detta.

Observera att det finns avgiftsbelagda vägar in till Göteborg. Avgifterna betalas inte på plats, utan kommer på faktura hem i brevlådan.

Vägbeskrivning och avstånd från Landvetter flygplats

Utflyktsmål i Göteborg

Landvetter flygplats ligger på perfekt avstånd till många trevliga utflyktsmål i västra Götaland. Med hyrbil går det enkelt att köra till många små orter och kuststäder.

Kungsbacka
40 minuter bilfärd från Landvetter ligger den vackra staden Kungsbacka. Staden är känd för sina många vackra sekelskifteshus i trä, och det finns många vackra byggnader att besöka. Kungsbacka har även många trevliga parker, som den kända Kungsbackaskogen där det finns många trevliga vandringsstråk. I Kungsbacka finns även ett prisbelönat köpcenter med många butiker.

Näsbokrok
Näsbokrok är ett naturreservat med många vackra landskap. Reservatet ligger precis vid kusten och, här finns både klippor och ljunghedar. I den fantastiska naturen finns även många fornlämningar i form av stenrösen, och för ett par år sedan rustade man upp många av promenadstigarna i naturreservatet, vilket gör att det är lätt att ta sig runt där. Näsbokrok ligger cirka en timmes bilfärd söder om Landvetter flygplats.

Borås
Fyra mil öster om Landvetter flygplats ligger Borås, en trevlig stad med mycket att se och göra. I Borås finns till exempel många vackra parker och historiskt intressanta byggnader och museer. En bit norr om centrala Borås finns även Borås djurpark, där det finns över 500 djur. Nära djurparken finns även ett nöjesfält. En perfekt utflykt för hela familjen!

I Borås djurpark finns många djur att se
På Landvetter flygplats går det utmärkt att hyra bil
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.57 av 5)