Hyrbil på Sturup

Hitta bäst pris på hyrbilar på Sturup genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Sturup: Malmö Airport

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Sturup flygplats, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan. Där får du info om saker som försäkring samt ändring och avbokning av hyrbil.

Hyra bil på Sturup flygplats

Malmö flygplats (MMX) kallas även för Sturup eller Malmö Airport, och ligger cirka tre mil från centrala Malmö. Det är Sveriges fjärde största flygplats och här går det att åka både inrikes och utrikes. Sturup har ingen tåganslutning till Malmö eller Lund, och det är därför mycket smidigt att boka hyrbil på flygplatsen.

Hyrbilsbolag på Sturup

På Sturup kan du hyra bil hos välkända hyrbilsbolag som Avis, Europcar, Hertz, Sixt och Thrifty. Hyrbilskontoren finns välskyltade i ankomsthallen. Du hämtar din hyrbil i anslutning till flygplatsens parkeringshus. Parkeringshuset ligger nära inom flygplatsen, och det är skyltat bra och enkelt att ta sig dit. Det är även enkelt att ta sig till och från Sturup med bil, oavsett vart du vill köra.Körtider från Sturup

Vägbeskrivning och avstånd från Malmö Airport (Sturup)

Utflyktsmål i Malmö

Utflykter med bil från Malmö

Från Sturup är det enkelt att åka till många olika mysiga utflyktsmål. I närområdet med Malmö som utgångspunkt finns det mycket att se och göra, och med Öresundsbron i närheten går det även bra att ta en tur till Danmark.

Ystad
På Skånes sydspets, lite mindre än en timmes bilfärd från centrala Malmö, ligger pittoreska Ystad. Staden är kanske mest känd för att vara hemort till den fiktiva kriminalaren Wallander och det finns guidade turer i staden som tar en igenom böckernas och filmernas fotspår. Ystad har en mycket vacker stadskärna, med många trevliga trähus. Även närheten till havet gör Ystad till en riktig pittoresk pärla!

Höganäs
Höganäs är kanske mest känt för sin keramik, men i staden finns även en mycket vacker stadskärna, många mysiga butiker och en fantastisk närhet till havet. Här finns möjlighet till sol och bad på de fina sandstränderna, och en kort bilfärd norr om Höganäs ligger det makalösa Mölle, som är otroligt naturskönt. Höganäs är beläget drygt nio mil norr om Malmö.

Söderåsen nationalpark
Sex mil norr om Malmö ligger den vackra nationalparken Söderåsen, där Skånes högsta punkt finns. Nationalparken har många vackra vandringsleder, och det finns även en utsiktsplats som heter Kopparhatten, där man kan blicka ut över det skogiga landskapet. På Söderåsen ligger även byn Stenestad med sin fina kyrka.

Från Söderåsen har man en fantastisk utsikt
Mölle, nära Höganäs, är en mycket vacker stad
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.71 av 5)