Hyrbil i Boston

Hitta bäst pris på hyrbilar i Boston genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Boston

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Boston, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Boston flygplats

Om du flyger till Boston kan det vara smidigast att hyra bil direkt på flygplatsen. Flygplatsen i Boston heter Logan International Airport och är den största i området New England. Flygplatsen ligger på bekvämt avstånd från stadskärnan, och det går enkelt att ta sig ut till de större vägarna direkt från flygplatsen.

Hämta hyrbil på flygplatsen

På Logan International Airport kan du hyra bil från flera välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller. Samtliga hyrbilskontor finns i ett hyrbilscenter nära flygplatsen. Till hyrbilscentrat, som även kallas för RCC (Rental Car Center), tar man sig enklast med de blåvita shuttlebussarna som går mellan centrat och flygplatsen. Dessa bussar är väl märkta och enkla att hitta, och avgår utanför alla terminaler.

Hyra bil i centrala Boston

Om du vill uppleva staden några dagar innan du hyr bil och utforskar regionen, så kan du också hyra bil på flera ställen i centrala Boston. Det går buss och tåg in till Downtown från flygplatsen, bland annat till South Station. Flera hyrbilsbolag finns samlade vid Park Plaza i centrum som ligger ca 15 minuters promenad från stationen. Sök i sökmotorn ovan för att se hyrbilskontoren på en karta.

Utflykter med hyrbil i Boston

Utflyktsmål i Boston

Boston är den perfekta utgångspunkten för en rad trevliga utflykter med hyrbil. Från Boston går det smidigt att ta sig runt i delstaten Massachusetts, som bjuder på både mycket historia och fantastisk natur. Med kusten ständigt nära finns det många mysiga kuststäder att besöka, och med hyrbil blir resan en riktig upplevelse!

Provincetown

Drygt två timmars bilfärd söder om Boston, på spetsen av den kända halvön Cape Cod, ligger den fantastiskt trevliga staden Provincetown. Staden har ett stort antal stränder, pirer och historiska sevärdheter. Provincetown är känt för sina magiska landskap, och staden lever upp till fullo under sommaren.

October Mountain-skogen

Om man är sugen på naturupplevelser med vandring, camping och fiske är en tur till October Mountain-skogen – lite mer än tre timmars bilfärd från Boston – ett perfekt val. October Mountain-skogen har ett stort antal trevliga vandringsleder och campingplatser, och en del av Appalachain Trail går genom området, som bjuder på fantastiska vyer.

Newburyport

Vill man uppleva mysig småstadskänsla med mycket historia och närhet till fantastisk natur är ett besök i Newburyport i norra Massachusetts ett måste. Staden ligger precis vid havet, och har en trevlig stadskärna och ett vackert hamnområde. I området ligger även Plum Island, som bjuder på makalösa landskap och fina vandringsleder nära både hav och strand. Newburyport ligger drygt en timmes bilfärd norr om Boston.

Roadtrip med hyrbil i Boston

East Coast roadtrip från Boston

En roadtrip är ett fantastiskt sätt att uppleva USA och få det mesta ur ditt besök! Boston är kulturell huvudstad i New England-regionen som innefattar staterna Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont längs östkusten. Sträckan går längs kusten ända upp till Kanada i norr och öppnar upp för en härlig roadtrip som är perfekt att starta i Boston. Här kör du förbi kustorter med fina badstränder, historiska platser, spännande storstäder och fantastisk och varierande natur.

Kör du söderut kan du passa på att besöka städer som New York och Washington, som bara ligger 4 respektive 7 timmar från Boston, och sedan fortsätta längs söderstaternas kust ända ner till tropiska Florida.

Det är verkligen rekommenderat att planera en körtur om du ska hyra bil i Boston! Undersök möjligheten till envägshyra för att lämna tillbaka din hyrbil i en annan stad.

Vad tycker du om den här sidan?

(11 röster, betyg: 4.73 av 5)