Hyrbil i Boston

Hitta bäst pris på hyrbilar i Boston genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Boston

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Boston, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Boston flygplats

Flygplatsen i Boston heter Logan International Airport, och är den största i området New England, och den 18:e största i hela USA. På Logan International Airport trafikerar både internationella och nationella flygningar, och flygplatsen ligger på bekvämt avstånd från stadskärnan, och det går enkelt att ta sig ut till de större vägarna direkt från flygplatsen.

På Logan International Airport finns det mycket goda möjligheter att hyra bil. På flygplatsen finns ett stort antal hyrbilskontor, och samtliga finns placerade i ett hyrbilscentrum i nära anslutning till flygplatsen.

Till hyrbilscentrat, som även kallas för RCC (Rental Car Center), tar man sig enklast med hjälp av en av de blåvita bussarna som går i skytteltrafik mellan centrat och flygplatsen. Dessa bussar är väl märkta och enkla att hitta och finns utanför samtliga terminaler på Logan International Airport. Bussarna är dessutom gratis att åka med.

Utflyktsmål i Boston

Boston är den perfekta utgångspunkten för en rad trevliga utflykter med hyrbil. Från Boston går det smidigt att ta sig runt i delstaten Massachusetts, som bjuder på både mycket historia och fantastisk natur. Med kusten ständigt nära finns det många mysiga kuststäder att besöka, och med bil blir resan en riktig upplevelse!

Provincetown
Drygt två timmars bilfärd söder om Boston, på spetsen av den kända halvön Cape Cod, ligger den fantastiskt trevliga staden Provincetown. Staden har ett stort antal stränder, pirer och historiska sevärdheter. Provincetown är känt för sina magiska landskap, och staden lever upp till fullo under sommaren.

October Mountain-skogen
Om man är sugen på naturupplevelser med vandring, camping och fiske är en tur till October Mountain-skogen – lite mer än tre timmars bilfärd från Boston – ett perfekt val. October Mountain-skogen har ett stort antal trevliga vandringsleder och campingplatser, och en del av Appalachain Trail går genom området, som bjuder på fantastiska vyer.

Newburyport
Vill man uppleva mysig småstadskänsla med mycket historia och närhet till fantastisk natur är ett besök i Newburyport i norra Massachusetts ett måste. Staden ligger precis vid havet, och har en trevlig stadskärna och ett vackert hamnområde. I området ligger även Plum Island, som bjuder på makalösa landskap och fina vandringsleder nära både hav och strand. Newburyport ligger drygt en timmes bilfärd norr om Boston.

Vad tycker du om den här sidan?

(10 röster, betyg: 4.71 av 5)