Hyrbil i Honolulu - Hawaii

Hitta bäst pris på hyrbilar i Honolulu genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Honolulu – Hawaii

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Honolulu, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Honolulu flygplats

Honolulu International Airport är en av de tyngst trafikerade flygplatserna i hela USA, och passagerarantalet ökar för varje år. Flygplatsen är belägen cirka en halv mil från centrala Honolulu på Hawaii, och från flygplatsen går det lätt att ta sig med bil till olika delar av ön Oahu.

På Honolulu flygplats finns sex stora och kända hyrbilsbolag representerade: Advantage, Avis, Budget, Enterprise, Hertz och National. Deras kontor finns på flygplatsens entréplan, precis mittemot bagageutlämningsområdet som har benämningen G. Det finns även ett par hyrbilsbolag som hyr ut bilar på flygplatsen, men som inte har bemannade kontor. Deras incheckning finns också vid bagageutlämningen.

Det finns även möjligheter att hyra bil i centrala Honolulu och på andra platser på Oahu.

Utflyktsmål runt Honolulu

I området runt Honolulu finns otroligt mycket att se och upptäcka. Hyrbil är det perfekta alternativet för att ta sig runt på ön, då det ibland kan vara svårt att åka till mindre städer och platser med kollektivtrafik. I Hawaii är vägnätet mycket utbrett och vägarna i gott skick, så det är bara att njuta av bilfärden!

Makaha Beach Park
Drygt en timmes bilfärd från Honolulu ligger den fantastiska Makaha Beach Park. Stranden är relativt lugn jämfört med andra stränder på ön, och här är det mycket populärt att både snorkla och surfa. Stranden ligger i närheten av Waikiki, som är en av de mest besökta stränderna på Oahu och även den värt ett besök. Området runt Makaha Beach Park är fyllt av fantastiska landskap, och det finns mycket att se när man kör förbi.

Kahuku
Lite mer än en timme norr om Honolulu ligger vackra Kahuku. Staden är belägen på Oahus nordspets, och naturen här är magisk. Kahuku har en mycket fin sandstrand, och en kort bit från staden finns även ett känt naturreservat som heter James Campbell National Wildlife Refuge. Reservatet innehåller makalös natur och många intressanta djurarter. Det är inte öppet för allmänheten såvida man inte går med på en av de många guidade turerna som hålls mycket ofta.

Ahupuaa O Kahana
Ahupua’a O Kahana är en statspark med många spännande vyer och platser. Parken ligger drygt 45 minuters bilfärd norr om Honolulu, och det går bra att vandra, och det finns även utmärkta platser där det är tillåtet att campa. Parken har ett tropiskt klimat, och innehåller både vackra stränder och häftiga berg.

Runt Honolulu finns många stränder där man kan surfa
Att köra bil är det bästa färdsättet i Hawaii
Vad tycker du om den här sidan?

(5 röster, betyg: 4.60 av 5)