Hyrbil i Houston

Hitta bäst pris på hyrbilar i Houston genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Houston

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Houston, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Houston flygplats

Houstons största internationella flygplats heter George Bush Intercontinental Airport, och är en av de mest trafikerade flygplatserna i hela USA. Destinationer till och från flygplatsen inkluderar flertalet europeiska städer. Flygplatsen ligger 30 minuters bilfärd norr om Houston.

På flygplatsen finns tio hyrbilsbolag representerade. Deras kontor finns samlade en liten bit utanför själva flygplatsen, vid det så kallade Consolidated Rental Car Facility. Till hyrbilscentrumet går det gratisbussar som går både snabbt och smidigt att hitta. Vid samtliga ankomstterminaler finns skyltar som visar var bussarnas hållplatser finns, och det är därför lätt att ta sig till och från hyrbilscentrumet.

Det finns flertalet avgiftsbelagda vägar i Texas, och de betalas oftast med hjälp av ett elektroniskt pass. Dessa pass är vanligtvis redan installerade i hyrbilarna. Hör med ert hyrbilsbolag för exakta detaljer.

Utflyktsmål i Houston

Houston är den allra största staden i Texas och ligger längs delstatens kustlinje. Det finns många trevliga städer och platser att upptäcka i Houstons närområde, och med hyrbil blir resan både roligare och mer spännande. Det är det absolut bästa transportmedlet i Texas!

Corpus Christi
Lite mer än tre timmar söder om Houston ligger den fantastiska stade Corpus Christi. Staden är känd för sina underbara sandstränder och badvatten, och är ett riktigt semesterparadis för många amerikanare. I stadens norra delar, vid stranden, finns även det häftiga museet USS Lexington, ett gammalt stridsfartyg som numer ligger ankrat i Corpus Christi.

Austin
Austin är Texas huvudstad, och ligger drygt två och en halv timme väster om Houston. Där finns det väldigt mycket att se och göra. Bland de många sevärdheterna i Austin finns bland annat många udda statyer, historiska museum och byggnader samt Ann W. Richards Congress Avenue Bridge, där världens största koloni med urbana fladdermöss finns.

Angelina National Forest
Vill man komma bort från Houstons storstadsliv för en dag är en utflykt till Angelina National Forest, cirka två och en halv timme norr om Houston, det perfekta alternativet. I Angelina National Forest råder lugnet, och vid den vackra sjön Lake Sam Rayburn som ligger mitt i skogen finns det många fina vandringsleder och även möjlighet till camping.

USS Lexington i Corpus Christ är ett häftigt museum
I Austin finns det många intressanta byggnader
Vad tycker du om den här sidan?

(3 röster, betyg: 5.00 av 5)