Hyrbil i London

Hitta bäst pris på hyrbilar i London genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i London

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Storbritanniens huvudstad London, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i England tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i England via länken nedan.

Hyra bil på London flygplats

Det finns ett antal internationella flygplatser runt London, varav de största är Gatwick, Heathrow och Stansted. De är belägna mellan två och fem mil från centrala London, och har utmärkta förbindelser med huvudstaden.

På flygplatserna finns samtliga stora hyrbilsbolag representerade, och deras kontor finns i anslutning till ankomstterminalerna. Det går även bra att hyra bil på flera andra ställen i centrala London. Observera att området i och runt London är belagt med trängselskatt.

Heathrow flygplats
På Heathrow flygplats ligger inte hyrbilsbolagen i direkt anslutning till ankomstterminalerna. Har du bokat med några av de stora bolagen (Avis, Sixt, Alamo, Europcar, Enterprise etc.) har dom gratis shuttlebuss utanför ankomsthallen som kommer med jämna mellanrum. Du hittar bussarna när du går ut från ankomsthallen.

De små bolagen (bl a Green Motion) har också shuttlebuss, men du måste betala 5£ enkel resa. På din voucher står vilken buss och hållplats du ska åka från. Dock var uppmärksam på att den här bussen kan ta tid. Bussen kör ibland inom flera hotell på väg till hyrbilsbolaget så räkna med att tiden här kan variera mellan 10-30 min.
heathrow

Utflyktsmål i London

London är en av de största städerna i Europa, och bjuder på allt som en storstad bör. Men Englands södra delar bjuder på mer än storstadsliv. På köravstånd finns både mysiga byar på landsbygden och fantastiska landskap.

Exeter
I de sydvästra delarna Devon och Cornwall finns många pärlor, och en biltur runt i de böljande landskapen är ett måste. Här hittar man något vid varje hörn. En av de större städerna i området är Exeter, en stad med mycket rik historia och en mycket vacker stadskärna. I närheten ligger även nationalparken Dartmoor som bjuder på underbara vyer.

Rye
Ungefär en och en halv timmes bilfärd söder om London ligger den fantastiska staden Rye. Här är det nästan som om tiden har stått stilla, och kullerstensgatorna kantas av små mysiga butiker. Missa inte att besöka ett av de många trevliga tehusen som finns här.

Great Yarmouth
Tre timmar norr om London ligger Great Yarmouth. Här är havet nära, och staden är känd som en härlig badresort under sommaren. Här finns även två pirer att besöka, och staden har många sevärdheter, som till exempel den gamla stadsmuren och andra gamla byggnader med historiskt värde.

I mysiga Exeter finns mycket historia
Great Yarmouth norr om London har badstränder
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.72 av 5)