Hyrbil på Bromma flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Bromma genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Bromma flygplats

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Bromma flygplats i Stockholm, de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra tips om hyrbil i Sverige via länken nedan. Där dår du info om saker som försäkring, deposition samt ändring och avbokning av hyrbil.

Bromma Stockholm Airport (BMA)

Bromma flygplats ligger ca 9 kilometer från Stockholm city. Flygplatsen ligger nära bra förbindelser och det är lätt att ta sig från flygplatsen med bil oavsett var du ska åka. I Stockholm finns även Arlanda flygplats.

På Bromma flygplats kan du hyra bil hos kända hyrbilsbolag som Avis, Hertz, Sixt, Europcar och Budget. Det är bra att boka din hyrbil i förväg för att vara säker på att bilen finns ledig vid din ankomst. Det kan finnas begränsat med hyrbilar utanför bokningar.

Hämta hyrbil på Bromma flygplats

Det är enkelt att hitta och hämta hyrbilen på flygplatsen. Hyrbilsbolagen har kontor i ankomsthallen, och du hämtar sedan bilen på en separat parkeringsplats utanför terminalen. Det är väl skyltat och ligger på bekvämt gångavstånd.

Karta över Bromma

Vägbeskrivning och avstånd från Bromma flygplats

Utflyktsmål med hyrbil i Stockholm

Eskilstuna har många fina vyer
Vackra Strömsholms slott är lätt att ta sig till med hyrbil

Sevärdheter runt Stockholm

Bromma flygplats närhet till Stockholm storstad gör det till en bra utgångspunkt om man vill upptäcka lite av Stockholms närområde innan man beger sig in i storstadslivet. På lagom köravstånd finns både historiska städer och vacker natur, vilket gör en hyrbil till det perfekta transportsättet!

Sigtuna

Idylliska staden Sigtuna ligger ca 50 kilometer från Stockholm och är en unik destination om du är intresserad av historia och vackra miljöer. Sigtuna är Sveriges första stad och här finns många historiska sevärdheter. Här finns fina gamla hus från 1600-talet och framåt, vackra slott, kyrkor och välbevarade runstenar. Parkera hyrbilen och strosa på landets första gågata som idag är kantad av pastellfärgade trähus, butiker och mysiga caféer. Gatan ligger på samma plats som för över 1000 år sedan när staden grundades!

Kolmårdens djurpark

Ca 143 kilometer från Stockholm ligger den kända Kolmårdens djurpark. Djurparken är den största i hela Norden och här kan man se tigrar, giraffer och även svenska inhemska djur. Det finns även ett stort delfinarium där det hålls delfinshower och många andra aktiviteter. Åk på en exotisk safari med linbana, eller prova hisnande åkturer i Kolmårdens nöjesfält. Här kan ni också övernatta på det fina Vildmarkshotellet. Kolmården är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen om ni ska hyra bil i Stockholm!

Strömsholms slott

Ca 128 kilometer från Stockholm, lite utanför Västerås, ligger det fina slottet Strömsholm. Slottet är ett riktigt kulturarv med anor från medeltiden, men stod klart i sin nuvarande form i slutet av 1600-talet. Här sköttes Gustav Vasas hästar som användes till Svenska Armén. Strömsholms slott ligger i natursköna miljöer omgiven av vallgravar och grönskande park, och är klart värt ett besök för alla historieintresserade. På slottets finns även ett stort antal gamla konstverk. Här kan du gå på guidade visningar i de välbevarade och ståtliga rummen, och ta en mysig fika i slottscaféet. Det finns många härliga utflykter med hyrbil i Stockholm!

Vad tycker du om den här sidan?

(15 röster, betyg: 4.60 av 5)