Hyrbil på Bromma flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Bromma genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil på Bromma flygplats

Bromma Stockholm Airport (BMA)
Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Bromma flygplats, de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Att hyra bil på Bromma flygplats

Bromma flygplats ligger relativt centralt i Stockholm, endast nio kilometer från stadskärnan. Det är Sveriges tredje största flygplats, och det är lätt att både ta sig till och från flygplatsen. Med bil är det enkelt att upptäcka närområdet runt Stockholm storstad, och på Bromma flygplats går det att hyra bil från fem av de största hyrbilsbolagen: Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Mabi och Budget.

Hyrbilsbolagen har sina kontor vid olika platser precis utanför flygplatsen. De är väl skyltade och ligger på bekväma gångavstånd. Vid utgången finns en telefon man kan ringa till sitt hyrbilsbolag från om man har några frågor.

Bromma flygplats har flera stora vägar nära sig och det är lätt att ta sig från flygplatsen med bil oavsett var ni ska.
Karta över Bromma

Vägbeskrivning och avstånd från Bromma flygplats

Utflyktsmål från Bromma flygplats

Bromma flygplats närhet till Stockholm storstad gör det till en bra utgångspunkt om man vill upptäcka lite av Stockholms närområde innan man beger sig in i storstadslivet. På lagom köravstånd finns både historiska städer och vacker natur, vilket gör en hyrbil till det perfekta transportsättet!

Eskilstuna
Drygt elva mil från Brommas flygplats ligger Eskilstuna, en stad med mycket historia. Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, vilket ger en mycket trevlig känsla i staden. Stadskärnan är trevlig med många vackra byggnader. Bland annat är stadens kyrka värt ett besök, och det finns ett flertal mycket fina parker att promenera i.

Kolmårdens djurpark
Lite mindre än två timmars bilfärd söder om Bromma flygplats ligger kända Kolmårdens djurpark. Här finns det något för hela familjen. Djurparken är den största i hela Norden, och här kan man se tigrar, giraffer och även svenska inhemska djur. Det finns även ett stort delfinarium där det hålls delfinuppvisningar och många andra aktiviteter för hela familjen.

Strömsholms slott
En timme och tjugo minuter från Bromma flygplats, lite utanför Västerås, ligger det fantastiska slottet Strömsholm. Slottet har rötter i medeltiden, men stod klart i sin nuvarande form i slutet av 1600-talet. Slottet ligger omgiven av vallgravar och är mycket vacker både på utsidan och insidan och klart värt ett besök.

Eskilstuna har många fina vyer
Vackra Strömsholms slott är lätt att ta sig till med hyrbil
Vad tycker du om den här sidan?

(15 röster, betyg: 4.60 av 5)