Hyrbil i Norrköping

Hitta bäst pris på hyrbilar i Norrköping genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Norrköping

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Norrköping, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Att hyra bil i Norrköping

För att bäst uppleva Norrköping och dess vackra omnejd är hyrbil det bästa transportalternativet. Det går att hyra bil på flera platser i Norrköping. Det finns även goda möjligheter att hyra bil på Norrköping flygplats, vilket går att läsa mer om nedan.

Våra hyrbilskontor i Norrköping

  • Östra Norrköping – I Norrköping finns det möjlighet att hyra bil på Lindövägen, strax öster om stadskärnan. Hyrbilskontoret där är lätt att nå med kollektivtrafik, och har bra förbindelser både in till centrala Norrköping och ut mot motorvägen.
  • Södra Norrköping – Strax söder om hyrbilskontoret på Lindövägen finns ytterligare två hyrbilskontor. Det ena ligger på Fjärilsgatan, nära trafikplats Hageby. Den andra ligger på Importvägen, närmare centrala Norrköping. Båda dessa hyrbilskontor ligger i mycket nära anslutning till E22, och har ett brett utbud av hyrbilar.

Hyra bil på Norrköping flygplats

Endast tre kilometer från Norrköpings centrala delar ligger stadens flygplats, som även är landets äldsta för reguljärflyg.

På Norrköping flygplats finns hyrbilsbolagen Avis, Sixt, Hertz och Europcar representerade. Deras kontor är lätta att hitta, och det är väl skyltat.

Vägbeskrivning och avstånd från Norrköping

Utflyktsmål i Norrköping

Norrköping är en perfekt utgångspunkt för många trevliga utflykter i närområdet. Från Norrköping är det lätt att ta sig till flera mysiga städer och fantastiskt vacker natur. Med hyrbil blir resan både trevligare och enklare!

Katrineholm
Drygt 45 minuters bilfärd norr om Norrköping ligger den lilla, men mysiga, staden Katrineholm. Katrineholm har en mycket fin stadskärna med många vackra hus. Här finns även mycket kultur i form av offentlig konst och parker. Framför stadens historiska kommunhus finns en fantastisk stadspark, och det finns även populära golfbanor och fina badstränder i staden.

Tullgarns slott
Tio mil från Norrköping ligger det fantastiska slottet Tullgarn. Områdets första slott anlades redan på 1200-talet, och i sin nuvarande form stod Tullgarns slott färdigt 1727. Här går det att gå guidade visningar i de många vackra rummen, och i slottsområdet finns en mycket vacker park och flera andra historiska byggnader.

Västervik
Västervik är beläget drygt en och en halv timmes bilfärd söder om Norrköping. Västervik är en mycket vacker kuststad med gammal bebyggelse. Staden var bas för den marina armén under 1700-talet och framåt, och många av de byggnader som användes under denna tid finns fortfarande bevarade. Västervik har många trevliga butiker och restauranger, och hamnområdet är fantastiskt fint att strosa omkring i.

Historiska Tullgarns slott har mycket att erbjuda
I Västervik ligger havet nära
Vad tycker du om den här sidan?

(5 röster, betyg: 4.60 av 5)