Hyrbil i Miami

Hitta bäst pris på hyrbilar i Miami genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Stranden på Miami Beach,

Hyra bil i Miami

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Miami, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Miami flygplats

Miami flygplats är den största flygplatsen i södra Florida, och här trafikerar främst internationella flyg. Om man ska till Miami finns det även möjlighet att flyga till Fort Lauderdale flygplats, som ligger i närheten.

Vill man hyra bil på Miami flygplats finns det ett stort antal hyrbilsbolag på plats. Hyrbilsbolagen ligger alla samlade i flygplatsens hyrbilscentrum, som kallas för RCC (Rental Car Center).

Att ta sig till hyrbilscentrumet är både enkelt och smidigt med flygplatsens transportsystem “MIA Mover” som ligger på tredje våningen och går direkt till hyrbilscentrumet. För att enklast hitta till MIA Mover är det bara att följa skyltarna som det står “Rental Car Center” på.

Det är smidigt att köra till och från Miami flygplats, och det går enkelt att ta sig till många trevliga resmål med flygplatsen som utgångspunkt.

Utflyktsmål i Miami

I Florida finns otaliga utflyktsmål och trevliga platser att besöka. Det mesta passar för hela familjen, och med hyrbil går det enkelt att ta sig till delstatens olika delar, och samtidigt ha möjlighet att upptäcka små smultronställen på vägen.

Orlando
Orlando är främst känt för sina många nöjesparker med olika teman. Bland annat finns här världsberömda Disney World (som är den mest besökta nöjesparken i världen) och Universal Orlando. Universal Orlanda innehåller många olika delar, och det går till exempel att besöka magiska Wizarding World of Harry Potter och Universal Studios som båda tillhör Universal Orlando. Orlando ligger drygt tre och en halv timmes bilfärd norr om Miami.

Daytona Beach
Fyra timmar med bil norr om Miami ligger fantastiskt vackra Daytona Beach. Staden är, som namnet antyder, känt för sina stränder och möjligheter till både sol och bad. Staden har även flera historiskt intressanta sevärdheter, och står ofta som värd till många olika typer av festivaler och aktiviteter, vanligtvis med fokus på motorsporter.

Ocala National Forest
En liten bit väster om Daytona Beach ligger den underbara naturupplevelsen Ocala National Forest. Skogen har ett stort antal vackra vandringsleder, och för den äventyrssugne finns det även möjlighet att paddla kajak. Det finns två mysiga byar i skogen med flera boendealternativ.

Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.75 av 5)