Hyrbil på Miami flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Miamis flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Miami flygplats

Planerar du en resa till Miami? Att ha tillgång till bil är i princip nödvändigt för att uppleva Miami och Florida. Det smidigaste är att hyra bil på Miami flygplats direkt vid din ankomst.

Här hittar du tips för att hyra bil på Miami flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs våra generella tips om hyrbil i USA via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Körtider från Miami flygplats Florida

Miami flygplats

För svenskar som reser till Miami är det vanligast att hyra bil direkt på Miami International Airport (MIA). Här finns många välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller beroende på era behov för resan.

Miami flygplats ligger nära Downtown och du tar dig till centrum på ca 15 minuter med hyrbil. Det finns bra förbindelser längs flygplatsen med flera stora vägar som går in mot centrum. På grund av stadens storlek och trafik kan det vara bra att använda GPS eller Google Maps när du kör från flygplatsen och i Miami.

Ta dig till hyrbilscentret

Flygplatsens hyrbilscenter, Rental Car Center, ligger bredvid flygplatsen och du tar dig hit med flygplatsens gratis transfertåg MIA Mover. Följ skyltarna efter Bagage Claim till Car Rental för att komma till tredje våningen där transfern avgår ifrån. Det finns bara ett transferstopp inne på flygplatsen. När ni ankommer till hyrbilscentret följer ni skyltarna till ert bolag.

Det finns några mindre hyrbilsbolag som inte ligger i hyrbilscentret. På förfrågan kan en representant från dessa bolag komma och hämta er utanför lobbyn till Rental Car Center och ta er till er hyrbil. Det är bra att kolla upp detta på förhand.

Hyrbilsbolag på Miami flygplats

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på Miami Airport. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket och välj om möjligt bränslepolicy “full-till-full”. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Diamond Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
National Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Återlämning av hyrbilen

När du ska återlämna hyrbilen så följer du skyltarna mot Rental Car Center när du kör in på flygplatsområdet. Hyrbilsbolagen har vanligtvis öppet dygnet runt, men kolla upp ditt bolags öppettider för säkerhets skull om du planerar att hämta eller återlämna bilen på obekväma tider. Det är väldigt smidigt att hyra bil på Miami flygplats!

Adress till Miami flygplats
2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33142

Bensinstationer nära Miami flygplats

Den finns bensinstationer längs de större huvudvägar som går via flygplatsområdet. Det finns flera att välja mellan precis när du kör ut och in från flygplatsen. Eftersom du ska lämna bilen till ditt hyrbilsbolag så är det enklast att söka efter en närliggande bensinstation i din GPS om du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning.

Var uppmärksam på att alla bensinstationer i USA inte alltid godtar utländska kort och det är bra att ha kontanter redo för sådana tillfällen. Då kan du betala inne i butiken på bemannade bensinstationer.

Sevärdheter

Miami har ett spännande utbud av aktiviteter och utflyktsmål. Här kan du njuta av sol och bad på Miami Beach och utforska spännande områden som Little Havanna och dansklubbarna i South Beach framåt kvällen. Med hyrbil kan du lätt ta dig vidare till hela Floridas sevärdheter. Besök Orlandos roliga nöjesparker eller utforska den unika Everglades Nationalpark. Kör söderut till tropiska Key West och upptäck fantastiska kustremsor på vägen. Det är verkligen en upplevelse att hyra bil på Miami flygplats och köra i The Sunshine State!

Vad tycker du om den här sidan?

(3 röster, betyg: 5.00 av 5)