Hyrbil i San Diego

Hitta bäst pris på hyrbilar i San Diego genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

I San Diego finns attraktioner som Pacific Beach och Balboa Park

Hyra bil i San Diego

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i San Diego och de billigaste hyrbilarna till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs gärna våra generella tips via länken nedan.

Våra hyrbilskontor i San Diego

San Diego är en storstad i södra Kalifornien. Här finns flera hyrbilskontor på flygplatsen och i centrum som är lätta att hitta till. Med hyrbil kan du utforska soliga San Diego i din egen takt.

Centrala San Diego
Från flygplatsen kan du ta dig in till stadens hyrbilskontor med kollektivtrafik. Det finns flera hyrbilskontor i centrum. Här har bland annat populära hyrbilsbolaget Hertz ett par lätttillgängliga kontor. På Manchester Grand Hyatt och Market Place i hamnen ligger Hertz nära spårvägsstationen Seaport Village Station. På Rio San Diego Drive finns ytterligare ett centralt kontor i Mission Valley, ca 8 minuters promenad från stationen Rio Vista station.

Norröver vid Pacific Beach finns Hertz på Garnet Avenue, och här finns flera hållplatser för kollektivtrafik nära. Det finns också ett centralt kontor för Hertz på West Laurel Street nära Fifth Avenue Station.

Hyra bil på San Diego flygplats – San Diego Airport

San Diego flygplats ligger bara ett par kilometer från centrum. Det finns flera hyrbilsbolag på flygplatsen som Dollar, Thrifty, Alamo, Enterprise, och National. Du kan välja bland ett stort utbud av bilmodeller med olika personliga tillval. Här finns praktiska kombis, mindre personbilar och minibuss. Bolagen har sina kontor i flygplatsens hyrbilscenter. Du kan åka till hyrbilscentret på några minuter med flygplatsens servicebussar, Shuttle bus, som kör mellan hyrbilscentret och terminalen. Det är alltid säkrast att boka din hyrbil online i förväg.

Att se och göra i San Diego

San Diego är en stad med spännande kulturaktiviteter, härligt subtropiskt klimat och fantastiska stränder. Här finns mycket att besöka både inne i Downtown och längs kusten. Med hyrbil behöver du inte missa något under ditt besök!

San Diego Zoo och Safari Park

I San Diego finns några av världens mest berömda djurparker. San Diego Zoo är hem åt över 800 djurarter och är en av de största parkerna i världen. I San Diego Safari Park kan du åka på spännande safariupplevelser bland vilda djur från olika kontinenter. Parken är en av delstatens mest populära turistattraktioner. Här går noshörningar, antiloper, giraffer och mycket mer på öppen stäpp. I temaparken SeaWorld kan du uppleva otroliga vattenshower med späckhuggare och sjölejon. Simma med delfiner och lär dig om akvariets alla invånare. SeaWorld har också flera roliga karuseller och nya evenemang för varje säsong.

Downtown San Diego

San Diegos hjärta finns i Downtown, ett livligt urbant centrum fullt av kultur, god mat och historia. Downtown är lätt att nå med hyrbil. Här kan du se en baseballmatch i Petco Park eller åka till USAs största kulturpark, Balboa Park. I Balboa Park finns 15 stora museum, konstutställningar, trädgårdar och konserter. På kvällen öppnar Downtowns lyxiga nattklubbar, musikställen och takbarer. Om du är ute efter autentiska smaker kan du besöka San Diegos Little Italy-distrikt strax norr om Downtown. Här serveras rustika pizzor och stark espresso med biscotti på sidan. På ”Top Chef Alley”, Kettner Boulevard, finns en rad av kändiskockars egna restauranger.

Gaslamp Quarter

Gaslamp Quarter är ett historiskt gammalt handelsdistrikt i Downtown. Distriktet kallas också för stadens urbana lekplats med flera regelbundna evenemang, underhållning och ett livligt kvällsliv. Här möts viktorianska byggnader och moderna skyskrapor och bildar en häftig och unik atmosfär. Strosa bland udda gallerier, trendiga butiker och komediklubbar. Här finns också många av stadens trevligaste matställen med charmiga gastropubar, bryggerier och lyxrestauranger. På menyerna hittar du spännande maträtter från hela världen. Dansa natten lång på Parq, San Diegos hetaste nattklubb.

Stränder i San Diego

San Diego har den varmaste havstemperaturen i Kalifornien, och det är inte konstigt att stadens vackra stränder är en av de främsta attraktionerna. På Pacific Beach samlas unga för att njuta av strandens partyatmosfär och närheten till restauranger och pubar. La Jolla är en av de mest populära stränderna i Kalifornien med sina vyer och naturliga skönhet. Coronado är ett riktigt vykort för San Diego, och blir ofta framröstad som en av landets finaste stränder med sin gyllene sand. Parallelt med Highway 101 sträcker sig Encinitas. Encinitas är en äkta strandby med 60-tals känsla, vintagebilar och en stark surfkultur. Förutom fina badplatser har Encinitas en mix av charmiga butiker, moderna restauranger och meditationsträdgårdar nära stranden.

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)