Hyrbil på Sturup

Hitta bäst pris på hyrbilar på Sturup genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Sturup

Malmö Airport (MMX)

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Sturup flygplats, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Hyra bil på Sturup flygplats

Sturup flygplats kallas även för Malmö flygplats, och ligger cirka tre mil från centrala Malmö. Det är Sveriges fjärde största flygplats, och här går det att åka både inrikes och utrikes. Det finns 8 gater på flygplatsen och alla är på samma terminal. De sammanstrålar alla till säkerhetskontrollen. Efter säkerhetskontrollen kommer ni till entrén och på vänstersidan hittar ni de olika hyrbilsbolagens kontor.
Körtider från Sturup

Hyrbilsbolag på Sturup flygplats

På Sturup finns ett flertal hyrbilsbolag representerade: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt och Thrifty. Samtliga hyrbilsbolags-kontor ligger i direkt anslutning till flygplatsens parkeringshus. Parkeringshuset ligger nära flygplatsen, och det är skyltat bra och enkelt att ta sig dit.

Det är även enkelt att ta sig till och från flygplatsen med bil, oavsett vart du vill köra.

Vägbeskrivning och avstånd från Malmö Airport (Sturup)

Utflyktsmål i Malmö

Från Sturup är det enkelt att åka till många olika mysiga utflyktsmål. I närområdet med Malmö som utgångspunkt finns det mycket att se och göra, och med Öresundsbron i närheten går det även bra att ta en tur till Danmark.

Ystad
På Skånes sydspets, lite mindre än en timmes bilfärd från centrala Malmö, ligger pittoreska Ystad. Staden är kanske mest känd för att vara hemort till den fiktiva kriminalaren Wallander och det finns guidade turer i staden som tar en igenom böckernas och filmernas fotspår. Ystad har en mycket vacker stadskärna, med många trevliga trähus. Även närheten till havet gör Ystad till en riktig pittoresk pärla!

Höganäs
Höganäs är kanske mest känt för sin keramik, men i staden finns även en mycket vacker stadskärna, många mysiga butiker och en fantastisk närhet till havet. Här finns möjlighet till sol och bad på de fina sandstränderna, och en kort bilfärd norr om Höganäs ligger det makalösa Mölle, som är otroligt naturskönt. Höganäs är beläget drygt nio mil norr om Malmö.

Söderåsen nationalpark
Sex mil norr om Malmö ligger den vackra nationalparken Söderåsen, där Skånes högsta punkt finns. Nationalparken har många vackra vandringsleder, och det finns även en utsiktsplats som heter Kopparhatten, där man kan blicka ut över det skogiga landskapet. På Söderåsen ligger även byn Stenestad med sin fina kyrka.

Från Söderåsen har man en fantastisk utsikt
Mölle, nära Höganäs, är en mycket vacker stad
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.71 av 5)