Hyrbil på Fort Lauderdale flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Fort Lauderdale-Hollywood flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Fort Lauderdale flygplats

Planerar du en resa till Fort Lauderdale? Det är nödvändigt att hyra bil för att kunna uppleva Fort Lauderdale och Florida, då många sevärdheter inte går att nå på annat sätt än med bil. Det smidigaste är att hyra bil på Fort Lauderdale flygplats direkt vid din ankomst.

Här hittar du tips för att hyra bil på Fort Lauderdale flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs våra generella tips om hyrbil i USA via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Körtider från Fort Lauderdales flygplats

Fort Lauderdale flygplats

Endast fem kilometer från centrala Fort Lauderdale ligger flygplatsen Fort Lauderdale-Hollywood International Airport. Flygplatsen delas mellan de tre städerna Fort Lauderdale, Hollywood och Dania Beach, och är den näst största i Florida efter Miamis flygplats. På flygplatsen finns många av de största hyrbilsbolagen representerade med ett bra utbud av hyrbilar.

Adress Fort Lauderdale Airport
100 Terminal Drive, Fort Lauderdale, FL 33315

Ta dig till hyrbilscentret

Flygplatsen har ett särskilt hyrbilscentrum, Rental Car Center – RCC, som enkelt går att ta sig till från Terminal 1. Centrumet är en separat byggnad, men det krävs ingen buss för att ta sig dit, utan det ligger på bekvämt gångavstånd från själva flygplatsen. Det är väl skyltat och enkelt att hitta.

Om du flyger till Terminal 2, 3 eller 4 så ska du följa skyltar för Rental Car Center till en hämtningszon för gratis transferbuss (Shuttlebus). Bussen hämtar passagerare utanför Bagage Claim-byggnaden vid trottoaren och kör dig till hyrbilscentret. Bussen går var tionde minut.

Hyrbilsbolag på Fort Lauderdale flygplats

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på Fort Lauderdale Airport. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket och åka på roadtrip, och välj bränslepolicy “full-till-full”. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Diamond Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
National Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Köra från flygplatsen
Det är väldigt smidigt att ta sig till och från flygplatsen med hyrbil. Vid flygplatsen går bra förbindelser som de större vägarna I-595 och U.S. 1. För att ta dig in till centrala Fort Lauderdale kör du ut på US-1 S och följer den i ca 6 kilometer. Det tar bara ca 7 minuter att köra från flygplatsen.

Även om det är bra skyltat är det rekommenderat att använda GPS eller Google Maps när du kör i USA, då avfarter på motorvägar ofta har snarlika namn och det är stora avstånd i städerna. Då kan du också hålla koll på trafikläget.

Lämna tillbaka hyrbil på Fort Lauderdale flygplats

När du närmar dig flygplatsen så ska du följa skyltarna till Rental Car Center. Det är den första byggnaden till vänster när du kommer in på flygplatsområdet. Lämna tillbaka hyrbilen på avsedd plats för ditt hyrbilsbolag.

Om du flyger hem från Terminal 2, 3 och 4 så tar du en transferbuss från hyrbilscentret till din terminal. Om du flyger från Terminal 1 kan du promenera från centret via gångbron på våning 2. Det är bra att avse en stund för återlämningen, men det brukar vanligtvis gå snabbt. Det är väldigt smidigt att hyra bil på Fort Lauderdale flygplats.

Hyrbilsbolagen på Fort Lauderdale flygplats har vanligtvis öppet dygnet runt, men om du planerar att hämta eller återlämna hyrbilen på obekväma tider är det bra att kolla upp hur du går tillväga.

Adress Hyrbilscenter
Rental Car Center, 600 Terminal Drive, Fort Lauderdale, FL 33315

Bensinstationer nära Fort Lauderdale flygplats
Den finns bensinstationer längs alla större huvudvägar som går via flygplatsområdet, beroende på vilket håll du kommer ifrån. Det är enklast att söka efter en närliggande bensinstation i din GPS eller Google Maps om du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning.

Var uppmärksam på att alla bensinstationer i USA inte alltid godtar utländska kort och det är bra att ha kontanter redo för sådana tillfällen. Då kan du betala inne i butiken på bemannade bensinstationer.

Sevärdheter i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en härlig destination med underbara sandstränder och mycket trevlig stad. Det anses vara ett billigare, yngre och mer varierat alternativ till Miami, och minst lika trevligt. Här finns en fantastisk strandpromenad, riktigt bra shopping i området Las Olas och oändligt med aktiviteter. I Downtown längs New River finns underhållning och matställen. Fort Lauderdale har blivit ett centrum för ölbryggerier och här finns många guidade ölvandringar på de lokala bryggerierna. Se häftig konst i FATVillage och besök Flamingo Gardens och ta del av det färgglada inhemska djurlivet.

Det är dessutom nära till utflyktsmål som den spännande Everglades National Park och kustorten Cape Coral. Med hyrbil kan du enkelt ta dig vidare till Floridas pärlor som tropiska Key West, soliga Miami och Orlandos roliga nöjesparker. Det är verkligen en upplevelse att hyra bil på Fort Lauderdale flygplats och köra i The Sunshine State!

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)