Hyrbil i Manchester

Hitta bäst pris på hyrbilar i Manchester genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Manchester

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Manchester, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i England tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i England via länken nedan.

Hyra bil på Manchester flygplats

Ungefär en och en halv mil från centrala Manchester ligger stadens internationella flygplats Manchester Airport. Flygplatsen är den tredje största i Storbritannien, och har mycket goda förbindelser till andra delar av landet.

På Manchester Airport går det utmärkt att hyra bil. Från ankomstterminalen går gratis bussar till hyrbilskontoren, som ligger lite utanför flygplatsen. Dessa bussar går var tionde minut, och det går därför både snabbt och smidigt att ta sig dit.

Det går även bra att hyra bil inne i centrala Manchester, då de flesta hyrbilsbolag även har kontor där. Då kan du ta tåg från flygplatsen in till Manchester Piccadilly Station för att hämta din hyrbil. Det finns exempelvis ett stort utbud av hyrbilsbolag precis vid tågstationen.

Utflyktsmål i Manchester

Manchesters centrala läge gör det till en mycket bra startpunkt för bilutflykter. Det är populärt att komma till Manchester för att se fotboll, och hemmalaget Manchester United har sin arena på den berömda Old Trafford. Staden bjuder på ett härligt utbud av både kultur, museum, shopping och restauranger, och med Yorkshires fantastiska landskap i norr och mysiga byar i närområdet finns här något för alla.

Lake District
Lite mer än en timmes bilfärd norr om Manchester ligger välkända nationalparken Lake District. Här finns några av Storbritanniens mest berömda landskap, med berg, sjöar och underskön natur. Här går det bra att både vandra och cykla, men en genomresa med bil med stopp på vägen är även det en fantastisk upplevelse.

Alton Towers
Vill man ut på fartfyllda äventyr är nöjesparken Alton Towers ett givet utflyktsmål. Parken ligger cirka en och en halv timmes bilfärd från Manchester. Här finns otaliga hisnande åkattraktioner som är vida kända i Storbritannien. Här finns även ett vattenland och flera restauranger. En perfekt utflykt för hela familjen!

Shrewsbury
Lite mer än åtta mil söder om Manchester ligger den mysiga och historiska staden Shrewsbury. Staden är känd för sina välbevarade gamla byggnader, och har även ett slott och ett kloster som går att besöka. På sommaren är även den vackra trädgården The Dingle värt ett besök.

Att köra bil genom Lake District är en häftig upplevelse
I mysiga Shrewsbury finns mycket att se
Vad tycker du om den här sidan?

(9 röster, betyg: 4.89 av 5)