Hyrbil på Curaçao

Hitta bäst pris på hyrbilar på Curaçao genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Curaçao

Curaçao är en mycket trevlig liten ön i södra Karibien som få känner till, den är en av de så kallade ABC öarna som varit under holländskt ägo under en lång tid men blir mer och mer självständiga. För den som reser till Curaçao är hyrbil ett självklart valet eftersom ön är som gjord för att turister har egen bil. Taxiresor blir snabbt ett betydligt dyrare alternativ men ibland kan det även vara svårt att få tag på taxibilar. Det bästa är att boka bil innan avresa och hämta upp vid ankomst till flygplatsen.

Utflykter på Curaçao

Från Willemstad är någon plats aldrig längre än en timme iväg. Att köra runt ön går därför utan problem att göra på en dag men det går även att köra till olika platser olika dagar för att hinna se lite mer. Längs med de vackra stränderna på västkusten finns fantastisk snorkling och dykning.

Hotell på Curaçao

Det finns flera hotell att välja mellan på Curaçao men vi starkt rekommenderar the Sonesta Kura Hulanda Village & Spa, det är ett mycket unikt hotell som är uppbyggt som en lite by. Ett hotell som inte kommer göra er besvikna! Här finns även gratis parkering för eran hyrbil.

Karta över vägar på Curacao

Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.72 av 5)