Välkommen till hyrbil24.se

Hyrbil24.se drivs av familjeföretaget Blue Ocean Travel Group AB. Sajten grundades 2013 och har sedan starten hjälpt tiotusentals kunder med hyrbil.

För oss är det viktigt att våra kunder får en smidig och prisvärd bilhyra samt att de känner att de har förstått de relevanta villkoren. Många resenärer är oroliga för att slutnotan för hyrbilen ska bli stor och har många funderingar kring försäkringar gällande hyrbilar. Därför är hyrbil24.se fullspäckad med tips och råd om försäkringar, avgifter med mera.

Vi hyr i stort sett alltid hyrbil när vi är iväg på en resa och ser verkligen fördelen med att vara flexibla i vad man kan se och uppleva med en hyrbil och det vill vi förmedla till er besökare.

Vi försöker alltid ha uppdaterad information på vår hemsida men är det så att ni finner något som inte stämmer får ni gärna höra av er till oss.

Om Blue Ocean Travel Group AB

Organisationsnummer: 556832-8776
Registreringsår: 2010

Företagsadress:
Borgåslingan 32
224 72 Lund

Utöver hyrbil24.se driver vi bl.a. kryssningar.se, USA.se och ett antal andra reseguider. Vårt mål är att hjälpa våra besökare att få en smidig och lyckad resa till bästa möjliga pris.

Våra destinationer

Förutom utförlig information om vad som gäller när man hyr en bil hittar ni också tips och utflyktsmål på de olika destinationerna. Här kan ni läsa mer om: Våra destinationer

Samarbete med Cartrawler

Tack vare vårt samarbete med Cartrawler kan vi erbjuda en av världens bästa sökmotorer för hyrbilar. Den söker igenom ett stort antal hyrbilsbolag för att hitta lägsta pris med de bästa villkoren.

Har ni frågor eller synpunkter får ni gärna höra av er, vänligen kontakta oss här.

Joel på hyrbil24, på roadtrip i USA
Emil på hyrbil24, i Grand Canyon
Vad tycker du om den här sidan?

(35 röster, betyg: 3.14 av 5)