Hyrbil i Innsbruck

Hitta bäst pris på hyrbilar i Innsbruck genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Innsbruck

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Innsbruck, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Österrike tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Österrike via länken nedan.

Hyra bil på Innsbruck flygplats

Cirka en halv mil från centrala Innsbruck ligger regionens flygplats. Det är den största i Tyrolen, och är under vintersäsongen tungt trafikerad.

På Innsbruck flygplats finns det goda möjligheter att hyra bil. Sex av de största hyrbilsbolagen har sina kontor här. På flygplatsen finns hyrbilsbolagens kontor på två ställen. Det ena är den övre våningen av den stora hallen, och den andra på bottenvåningen av flygplatsens parkeringshus. Till parkeringshuset går det en inglasad gång, och det är väl skyltat både dit och inne på flygplatsen.

Det går även bra att hyra bil inne i centrala Innsbruck. Hör med ditt hyrbilsbolag för exakta upphämtningsplatser.

Utflyktsmål i Innsbruck

Innsbruck är den största staden i Tyrolen, och med alperna som omringar staden finns det mycket vacker natur att se och uppleva. Närheten till Alperna gör även att det finns många mysiga och trevliga bergsbyar i närheten. Det finns även många fantastiska skidbackar och skidresorter inom köravstånd från Innsbruck.

Stubaier Gletscher
I Stubaier Gletscher finns det största området med glaciärer i hela Österrike. Här finns fantastiska skidbackar, och inte mindre än 25 liftar. Den högsta alptoppen i området mäter 3 000 meter i höjd, och från skidbackarna bjuds man på en makalös utsikt över landskapet. Backarna är anpassade till alla kunskapsnivåer. Stubaier ligger cirka en timmes bilfärd söder om Innsbruck.

Imst
Cirka 50 minuters bilfärd väst om Innsbruck ligger den mysiga staden Imst. Imst är belägen över 800 meter över havet, och att strosa runt i staden är en mycket trevlig upplevelse. Här finns även många kulturellt intressanta sevärdheter, och staden anordnar flera gånger om året teaterföreställningar, operor och festivaler.

St Johann
Lite mer än nio mil från Innsbruck ligger den gamla marknadsstaden St Johann. Med Alperna som bakgrund har St Johann ett mycket vackert läge. I staden finns flera gamla kyrkor som är värda att besöka, och själva stadskärnan är även den historiskt intressant. I närheten finns även en linbana som tar en till toppen av ett av de närliggande bergen.


Peak District bjuder på fantastiska vyer
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.87 av 5)