Hyrbil i Gdansk

Hitta bäst pris på hyrbilar i Gdansk genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Gdansk

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Gdansk, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Polen tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Polen via länken nedan.

Hyra bil på Gdansk flygplats

Gdansk internationella flygplats kallas även för Gdansk Lech Walesa flygplats, och är belägen lite mer än en mil från centrala Gdansk. Många internationella flyg landar här dagligen och det går flera rutter till och från Sverige.

På flygplatsen finns det möjligheter att hyra bil från nio olika hyrbilsbolag. Deras kontor finns i den stora huvudbyggnaden, på bottenvåningen.

Det finns även möjligheter att hyra bil i centrala Gdansk, om man så önskar.

Utflyktsmål i Gdansk

Darlowo
Två och en halv timmes bilfärd väster om Gdansk ligger kuststaden Darlowo. Här finns stadens medeltida delar bevarade, och det är mycket trevligt att strosa omkring där. I den gamla stadskärnan finns många vackra kyrkor att besöka och i hamnen ligger ett fyrtorn som är värt att besöka. Darlowo har mycket att erbjuda för den historieintresserade!

Sopot
Endast en halvtimme med bil från Gdansk ligger den otroligt fina staden Sopot. Här finns Europas längsta pir gjord helt i trä, och staden är känd för sina många span och hälsoresorter. I Sopot finns även mycket vackra och spännande byggnader, bland annat det Krokiga huset som är vida berömt för sin häftiga form. På sommaren finns även möjlighet till bad och sol på de många badstränderna, och på vintern finns det skidbackar att åka i.

Bory Tucholskie nationalpark
Tio mil söder om Gdansk ligger den berömda nationalparken Bory Tucholskie som är känd för sin fantastiska skog. I parken finns även ett tjugotal sjöar och floder. Flera fina vandringsleder går att finna i parken, och det finns även möjligheter att kajaka på de många sjöarna.

I Sopot finns bland annat det Krokiga huset att besöka
Darlowo har en mycket vacker gammal stadskärna
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.14 av 5)