Hyrbil i Poznan

Hitta bäst pris på hyrbilar i Poznan genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Poznan

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i polska Poznan, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Polen tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Polen via länken nedan.

Hyra bil på Poznan flygplats

Cirka en halv mil väst om centrala Poznan ligger stadens internationella flygplats, Pozna?-?awica flygplats.

På flygplatsen finns sju hyrbilsbolag representerade. Samtliga bolags kontor finns i terminal 3, i direkt anslutning till ankomsthallen. Det är lätt och smidigt att hitta till hyrbilskontoren.

Det finns även möjligheter att hyra bil i centrala Poznan, beroende på vilket hyrbilsbolag du väljer.

Utflyktsmål i Poznan

Mitt i västra Polen ligger den vackra och historiska staden Poznan. Staden är en av de äldsta i Polen, och närområdet har många intressanta besöksmål som är perfekta att åka till med hyrbil.

Sieraków
Sju och en halv mil från Poznan ligger den mysiga staden Sieraków . Här finns en mycket trevlig stadskärna, och många fina byggnader och sevärdheter. Staden är omgärdad av fantastiska miljöer i form av en stor skog.

Torun
Lite mer än två timmar norr om Poznan ligger den gamla staden Torun. Det är en av de äldsta städerna i Polen, och det var här som världsberömde Nicolaus Kopernikus föddes. I Torun finns många historiska sevärdheter, särskilt i den medeltida stadsdelen, som har blivit tilldelad en plats på UNESCO:s världsarvslista.

Zagan
Zagan ligger nära den tyska gränsen, och har sina rötter i medeltiden. Staden är känd för sina många barockbyggnader, bland annat det stora palatset och dess tillhörande park är välbesökta sevärdheter. I Zagan finns även ett av Polens nationalmonument: ett kloster byggt av Augustinmunkar. Zagan ligger 20 mil från Poznan.

Torun är både en historisk och vacker stad
Zagan är lätt att ta sig till med hyrbil
Vad tycker du om den här sidan?

(5 röster, betyg: 4.80 av 5)