Hyrbil i Wroclaw

Hitta bäst pris på hyrbilar i Wroclaw genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Wroclaw

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i polska Wroclaw, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Polen tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Polen via länken nedan.

Hyra bil på Wroclaw flygplats

Wroclaws internationella flygplats heter officiellt Wroc?aw-Copernicus flygplats och ligger en mil utanför stadens centrum.

Nio hyrbilsbolag har sina kontor på flygplatsen. De finns samlade precis vid ankomsthallen, och är mycket lätta att hitta. Upphämtningsplatserna ligger precis framför terminalen, och det finns många olika bilar att hyra på flygplatsen.

Det finns även möjlighet att hyra eller hämta upp hyrbil inne i centrala Wroclaw.

Utflyktsmål i Wroclaw

Beläget i sydvästra Polen har Wroclaw nära till både vatten och trevliga småbyar. Wroclaw är Polens fjärde största stad och har mycket att erbjuda. Med hyrbil går det lätt att ta sig runt i närområdet och upptäcka södra Polen i sin egen takt!

Karpacz
Är man sugen på lite friluftsliv är Karpacz, tolv kilometer från Wroclaw, ett perfekt utflyktsmål. Här i de bergiga landskapen finns många fina vandringsleder, men området är mest känt för sina fina skidbackar, som även inkluderar en backhoppningsbacke.

Poznan
Poznan är en av de allra äldsta städerna i Polen och det finns väldigt mycket intressant att se och göra i staden. Bland annat går det att besöka den vackra katedralen, och den gamla stadskärnan med sina marknadsplatser är ett måste. Poznan ligger två och en halv timmes bilfärd från Wroclaw.

Kepno
Lite mer än en timmes bilfärd öst om Wroclaw ligger den trevliga staden Kepno. Staden har en lång historia och en mycket fin stadskärna. Kepno är känd för sin vackra marknadsplats, som nyligen renoverats till hur den såg ut förr i tiden.

I Kepno finns många fina byggnader
Poznan är en av de äldsta städerna i Polen
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.85 av 5)