Hyrbil i Faro

Hitta bäst pris på hyrbilar i Faro genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Faro

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i portugisiska Porto, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Portugal tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Portugal via länken nedan.

Hyra bil på Porto flygplats

Elva kilometer från centrala Porto ligger stadens internationella flygplats, som heter Francisco Sá Carneiro flygplats. Det är Portugals näst mest trafikerade flygplats, och här landar många internationella flyg.

På Porto flygplats finns det många hyrbilsbolag representerade, och de har alla sina kontor samlade precis vid ankomsthallen. Det är därför både lätt och smidigt att hyra bil på Porto flygplats.

Det är även enkelt att ta sig från flygplatsen med bil. I direkt anslutning till flygplatsen går den stora motorvägen IC1 som leder inte bara till Porto, utan även till andra städer i norra Portugal.

Det finns även goda möjligheter att hyra bil i centrala Porto om man så önskar.

Utflyktsmål i Porto

Porto är ett perfekt utgångsläge för bilresor i norra Portugal. Inom köravstånd finns både den vackra kusten, härlig natur och mysiga byar.

Viana do Castelo
Lite mindre än en timmes bilresa norr om Porto ligger den trevliga staden Viana do Castelo. Staden ligger vid kusten, och bär på en lång och intressant historia som avspeglas i de många sevärdheterna i staden. Bland annat finns flera gamla och vackra kyrkor och palats att besöka i staden. i Viana do Castelo finns även fina stränder om man vill njuta av sol och bad.

Albufeira do Azibo
Drygt två timmar öst om Porto ligger den fantastiskt vackra parken Albufeira do Azibo. Parken är ett naturreservat, och omgärdar en vacker sjö. I parken finns fina vandringsleder, och det finns mycket att se och göra för hela familjen. Det går även bra att bada vid sjön i parken.

Figueira da Foz
Figueira da Foz är en riktigt häftig stad som ligger 14 mil söder om Porto. Här finns många fina stränder och andra aktiviteter för hela familjen. Staden är väldigt modern, och på sommaren kommer många tursiter hit. I Figueira da Foz är det även lagligt att spela, och staden är en av de städer i Portugal som har casinon.


Viana do Castelo nära Porto är en stad fylld med historia
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.63 av 5)