Hyrbil i Genève

Hitta bäst pris på hyrbilar i Genève genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Genève

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Genève, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Schweiz tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Schweiz via länken nedan.

Hyra bil på Genève flygplats

Genèves internationella flygplats ligger endast fyra kilometer från stadens centrum. Här landar flest flygplan i hela Schweiz, och flygplatsen ligger precis på gränsen till Frankrike. Flygplatsen har en del i Frankrike och en del i Schweiz. Det är därför lätt att ta sig därifrån till många olika delar, både i Schweiz och Frankrike, med bil och andra transportmedel.

Sju hyrbilsbolag finns representerade på flygplatsen. De har sina kontor på samma ställe på flygplatsens Schweiziska sida, precis vid ankomsthallen. De är lätta att se och ta sig till.

Det finns även goda möjligheter att hyra bil och hämta upp hyrbilar i centrala Genève.

Utflyktsmål i Genève

Genève ligger i Schweiz västliga del, precis på gränsen till Frankrike. Från staden är det nära till Alperna, och det finns många skidresorter i närområdet. Det finns även många trevliga byar och fantastisk natur att uppleva, och med hyrbil går det lätt att ta sig dit.

Anzère
Drygt två timmars bilfärd öster om Genève ligger den populära skidresorten Anzère. Förutom sina många, långa skidbackar har Anzère även en mycket trevlig stadskärna med många affärer och restauranger. Staden har även mest soltimmar i hela Schweiz.

Biel/Bienne
Två timmar norr om Genève ligger den vackra staden Biel/Bienne vid Jurabergets fot. Omgivningarna är otroligt vackra och förutom de massiva bergen som omringar staden finns även en vacker sjö vid staden. Stadskärnan är en blandning av gamla historiska byggnader och moderna köpcentrum, och i Biel/Bienne finns något för alla, och mycket att se och uppleva.

Vallorbe
Staden Vallorbe har en lång historia, och ligger på gränsen mellan Schweiz och Frankrike, tio mil från Genève. Staden ligger mellan tre berg, och i området finns många naturfenomen att beskåda. En liten bit utanför den vackra stadskärnan ligger Vallorbes kalkstensgrottor, som är öppna för allmänheten. I grottorna finns mäktiga valv och vattenfall att beskåda.

vackra Biel/Bienne går lätt att ta sig till med hyrbil
Populära skidresorten Anzère ligger nära Genève.
Vad tycker du om den här sidan?

(13 röster, betyg: 4.46 av 5)