Hyrbil i Zürich

Hitta bäst pris på hyrbilar i Zürich genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Zürich

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Zürich, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Schweiz tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Schweiz via länken nedan.

Hyra bil på Zürich flygplats

Zürich internationella flygplats är den största flygplatsen i Schweiz, och här landar dagligen många internationella flyg från hela världen. Flygplatsen ligger lite mer än en mil från centrala Zürich.

På Zürich flygplats finns ett tiotal hyrbilsbolag representerade. De finns alla samlade i den stora “Airport Center” där det även finns många butiker och restauranger. Airport Center ligger i direkt anslutning till ankomsthallen och är mycket lätt att ta sig till.

Det går även bra att hyra bil i centrala Zürich om man vill gå på upptäcktsfärd i staden innan man åker ut på bilutflykt.

Utflyktsmål i Zürich

Zürich ligger i norra Schweiz, och har nära till både mysiga städer och fantastisk natur. Från Zürich är det lätt att ta sig till många olika delar av Schweiz, och med hyrbil blir resan en underbar upplevelse.

Basel
Precis på gränsen mellan Schweiz, Tyskland och Frankrike ligger den vackra staden Basel. Här finns många kulturellt intressanta sevärdheter, bland annat stadens konstmuseum där landets största och viktigaste samling av konst finns att beskåda. I Basel finns även många gamla och vackra byggnader, och staden ligger endast en timmes bilfärd från Zürich. Ett perfekt utflyktsmål med hyrbil!

Lugano
Två och en halv timmes bilfärd söder om Zürich ligger den fantastiska staden Lugano vid den berömda Luganosjön. Staden ligger i ett mycket vackert landskap, och det finns mycket att se och göra i Lugano. Bland annat kan man åka båt på Luganosjön och det går även att besöka många historiskt intressanta byggnader i staden.

Klosters-Serneus
Om man är sugen på friluftsliv och skidåkning är staden Klosters-Serneus, 15 mil öster om Zürich, ett perfekt resmål. Här finns många fina skidbackar och på sommaren går det bra att vandra i de vackra bergen och dess omgivningar. I staden finns också många trevliga sevärdheter, butiker och restauranger.

I vackra Basel finns mycket att se och göra
Lugano ligger vid den vackra och berömda Luganosjön
Vad tycker du om den här sidan?

(2 röster, betyg: 4.50 av 5)