Hyrbil i Biarritz

Hitta bäst pris på hyrbilar i Biarritz genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Biarritz

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Biarritz, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Frankrike tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Frankrike via länken nedan.

Hyra bil på Biarritz flygplats

Biarritz – Anglet – Bayonne flygplats är den flygplats som tar hand om samtliga flygningar i de tre städerna i namnet. Flygplatsen ligger ett par kilometer från Biarritz, och med hyrbil är det lätt att ta sig från flygplatsen till närområdet.

På flygplatsen finns fem internationella hyrbilsbolag representerade. Deras kontor finns i direkt anslutning till terminalen och ankomsthallen.

Utflyktsmål i Biarritz

Med närhet till både havet, Pyreénerna och Spanien erbjuder Biarritz en perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka sydvästra Frankrike. Med hyrbil går det lätt att ta sig runt i det vackra landskapet.

San Sebastian
Drygt en halvtimmes bilfärd från Biarritz ligger baskiska San Sebastian som är ett perfekt utflyktsmål med hyrbil. Staden ligger mycket vackert belägen i en bukt med klart vatten och sandstränder. Här finns även många spännande historiska sevärdheter som är värda att besöka.

Grottorna d’Isturitz och d’Oxocelhaya
Grottorna d’Isturitz och d’Oxocelhaya är magnifika arkeologiska lämningar från förhistoriska tider. Här finns förutom fantastiska grottformationer med stalagmiter även uråldriga grottmålningar att beskåda. Grottorna ligger ungefär en timmes bilfärd från Biarritz.

Château d’Abbadie
En bit söder om Biarritz, nästan precis vid den spanska gränsen, ligger det fascinerande slottet d’Abbadie. Slottet byggdes under mitten av 1800-talet, och den äventyrslystna ägaren Antoine Thomson d’Abbadie lät inkludera många mystiska och ovanliga element i slottet, som är väl värt ett besök.

Baskiska San Sebastian har ett fantastiskt läge
Slottet d'Abbadie har många intressanta detaljer
Vad tycker du om den här sidan?

(11 röster, betyg: 4.46 av 5)