Hyrbil i Biarritz

Hitta bäst pris på hyrbilar i Biarritz genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Biarritz

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Biarritz, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Frankrike tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Frankrike via länken nedan.

Hyra bil på Biarritz flygplats

Biarritz – Anglet – Bayonne Airport är flygplats för städerna Biarritz, Anglet och Bayonne. Flygplatsen ligger ca 5 kilometer söder om Biarritz och med hyrbil är det lätt att ta sig till närområdet.

På flygplatsen finns flera internationella hyrbilsbolag representerade. Här kan du till exempel hyra bil hos Avis, Enterprise, Europcar, Hertz och Sixt. Deras kontor finns i direkt anslutning till terminalen och ankomsthallen. Var noga med att boka din hyrbil i förväg för att vara säker på att bilen finns ledig vid din ankomst.

Det finns även ett par uthyrare i anslutning till tågstationen inne i Biarritz, om du anländer till staden med tåg. Här kan du hyra bil hos Avis och Enterprise.

Utflyktsmål i Biarritz

Staden Biarritz ligger vid sydkusten i Frankrike och är känt som ett riktigt paradis för surfare. Hit kan du åka för att lära dig att surfa på surfskola längs de fina stränderna. Men här finns också fina muséer, badplatser och trevlig och varierande shopping. Promenera längs den fina strandpromenaden i solnedgången och stanna till på en av promenadens krogar för en drink. Om du är intresserad av matkulturen är det värt ett besök på den gamla saluhalleen i Biarritz. Saluhallen är en populär mötesplats och här kan du både fika och ta en bit mat eller bara strosa omkring och insupa alla kulinariska intryck och människor.

Med närhet till både havet, Pyreénerna och Spanien erbjuder Biarritz en perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka sydvästra Frankrike. Med hyrbil går det lätt att ta sig runt i det vackra landskapet, så att du får ut det mesta av din semester. Packa picknickkorgen och upplev friheten med hyrbil!

San Sebastian
Drygt en halvtimmes bilfärd från Biarritz ligger baskiska San Sebastian som är ett perfekt utflyktsmål med hyrbil. Staden ligger mycket vackert belägen i en bukt med klart vatten och sandstränder. San Sebastian är en väldigt vacker gammal stad med charmiga gränder och historiska byggnader, och många spännande historiska sevärdheter som är värda att besöka. Slå dig ner på en av stadens uteserveringar och njut av äkta tapas efter en dag med sol och bad på stranden.

Grottorna d’Isturitz och d’Oxocelhaya
Grottorna d’Isturitz och d’Oxocelhaya är magnifika arkeologiska lämningar från förhistoriska tider. Här finns förutom fantastiska grottformationer med stalagmiter även uråldriga grottmålningar att beskåda. Grottorna ligger ungefär en timmes bilfärd från Biarritz.

Château d’Abbadie
En bit söder om Biarritz, nästan precis vid den spanska gränsen, ligger det fascinerande slottet d’Abbadie. Slottet byggdes under mitten av 1800-talet, och den äventyrslystna ägaren Antoine Thomson d’Abbadie lät inkludera många mystiska och ovanliga element i slottet, som är väl värt ett besök.

Baskiska San Sebastian har ett fantastiskt läge
Slottet d'Abbadie har många intressanta detaljer
Vad tycker du om den här sidan?

(11 röster, betyg: 4.46 av 5)