Hyrbil på Rhodos flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Rhodos genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Rhodos flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Rhodos flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Grekland innan, läs våra generella tips om hyrbil i Grekland via länkar nedan för att få viktig information om saker som regler, tips inför bokning och att köra bil i Grekland.

Rhodos flygplats

Rhodos internationella flygplats (flygplatskod RHO) heter Rhodes Airport Diagoras. Flygplatsen ligger på den västra delen av den grekiska ön, ca 14 kilometer från huvudorten Rhodos som delar namn med ön. Från flygplatsen är det smidigt att ta sig till andra delar av ön med hyrbil, och motorvägen Rhodes-Kamiros/ Epar.Od. Ialisou-Katavias går via flygplatsområdet och in till centrum.

Hyra bil på Rhodos flygplats Diagoras

På Rhodos flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag, och det är smidigt att hämta hyrbilen på flygplatsen. Hyrbilskontoren finns precis vid ankomsthallen och det är enkelt att hitta. Hyrbilsbolagen har öppet från tidig morgon till sen kväll, men hämtning och återlämning av hyrbilen utanför öppettiderna kan innebära en extra avgift. Hör med ditt bolag vad de erbjuder.

Adress till Rhodos flygplats
Rhodes International Airport Diagoras, Paradeisi 851 06, Grekland

Hyrbilsbolag på Rhodos flygplats

Nedan ser du några av bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Rhodos Diagoras flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, likaså bränslepolicy “full-till-full”. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Sök i sökmotorn för mer info.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad I terminal
Avis Obegränsad I terminal
Budget Obegränsad I terminal
Enterprise Obegränsad I terminal
Europcar Obegränsad Meet & Greet
Sixt Obegränsad I terminal

Om bolaget erbjuder Meet & Greet betyder det att en representant kommer och möter dig på flygplatsen och tar dig till hyrbilen. Var därför noga med att boka din hyrbil online i förväg.

Bensinstationer nära Rhodos flygplats

Det finns flera bensinstationer längs den stora vägen Epar. Od. Kremastis- Airport/ Epar.Od. Ialisou-Katavias som du kör ut på från flygplatsområdet. Stationen Aegean ligger exempelvis några minuter bort mellan Rhodos och flygplatsen. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps när du ska tanka hyrbilen innan återlämning.

Utflykter med hyrbil på Rhodos

Sevärdheter på Rhodos

Medelhavsön Rhodos är en klassisk destination för sitt härligt varma klimat, rika historia, gemytliga atmosfär och fantastiska badstränder. Längs kusten väntar drömmiga vyer över det turkosa medelhavet och vit sandstrand mellan klipporna. Rhodos är en relativt liten ö och som har många fina platser och utflyktsmål som är perfekt för en semester med hyrbil. Huvudorten Rhodos är omtyckt för sin välbevarade medeltida stadsdel med vackra stenhus och charmiga gamla torg. På ön finns flera resorter som är kända för sin livliga feststämning och stora utbud av aktiviteter och vattensporter, som Faliraki och Ixia. Om du är ute efter paradisstränder och mer avslappnad miljö så väntar pärlor som natursköna Tsambika Beach och fina småstäder som Monolithos.

Rhodos har fantastisk natur, och det är verkligen en upplevelse att kunna utforska Medelhavsön på ett fritt och flexibelt sätt. Genom att hyra bil på Rhodos flygplats kan du enkelt ta dig till undangömda badstränder och traditionella byar – och det finns mycket att se på vägen längs öns vackra kustvägar.

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)