Hyrbil på Toronto flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Toronto flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Toronto flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Toronto flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Kanada innan, läs våra generella tips om hyrbil i Kanada via länkar nedan för att få viktig information om saker som trafikregler och att köra i Kanada.

Toronto Pearson Airport

Torontos internationella flygplats heter Toronto Pearson Airport (flygplatskod YZZ) och är Kanadas viktigaste flygplats. Flygplatsen ligger ca 22 kilometer från centrum, Downtown Toronto. Det är smidigt att ta sig till och från Toronto flygplats med bil, och du kan köra direkt på flera av provinsen Ontarios viktiga motorvägar från flygplatsområden.

Hämta hyrbil på Toronto flygplats

På Toronto flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag, och det är smidigt att hämta hyrbilen på flygplatsen. Hyrbilsbolagen finns vid parkeringsgaragen som ligger i anslutning till flygplatsens två terminaler. Följ skyltarna mot hyrbilar när du har hämtat ditt bagage och kommit ut i ankomsthallen.

Det finns också ett par bolag som ligger utanför flygplatsen. Du når dem via tågtransfern LINK som går mellan terminalerna och Viscount Station, där resten av hyrbilsbolagen finns.

Adress till Toronto flygplats
Toronto Pearson Airport, 6301 Silver Dart Dr, Mississauga, ON L5P 1B2, Kanada

Hyrbilsbolag på Toronto flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Toronto flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra när ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank.

Bolag Körsträcka
Alamo Obegränsad
Budget Obegränsad
Discount Obegränsad
Dollar Obegränsad
National Obegränsad
Thrifty Obegränsad

Om hyrbilsbolaget erbjuder Meet & Greet så innebär det att en representant kommer och möter dig på flygplatsen. Var därför noga med att boka hyrbil online i förväg.

Bensinstationer nära Toronto flygplats

Det finns bensinstationer längs alla vägar som går runtom flygplatsen, bland annat flera längs Dixie Road ca 5–10 minuter bort. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps när det är dags att tanka hyrbilen innan återlämning.

Utflykter med hyrbil från Toronto

Utflykter och sevärdheter

Toronto är Kanadas största stad och ligger i den södra provinsen Ontario. Toronto är en fantastisk kulturstad med mycket att utforska inom museum, konst, arkitektur, spännande restauranger och event i livliga Downtown. Bara några timmar från staden finns otrolig natur som är perfekt för längre roadtrips, vandringar och äventyrsaktiviteter. Flera av Kanadas främsta attraktioner ligger med perfekt köravstånd från Toronto. Det storslagna vattenfallet Niagara Falls ligger ca 2 timmar bort med gott om fina platser på vägen.

Roadtrip från Toronto

Det bästa sättet att uppleva den vackra provinsens sevärdheter är att bila runt, och från Toronto är det bra roadtripavstånd till både storstäderna Montreal, Ottawa och otroliga naturupplevelser som Thousand Islands National Park. Om du är intresserad av vin och mat så är Ontario också känd för sin vinproduktion i böljande landskap med fina vingårdar med restauranger i natursköna miljöer. Det är verkligen rekommenderat att hyra bil på Toronto flygplats för att kunna utforska fantastiska Ontario!

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)