Hyrbil på Auckland flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Auckland Airport genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Auckland flygplats

Planerar du en resa till Auckland, Nya Zeeland? Att hyra bil är det bästa sättet att utforska fantastiska Nya Zeeland. Oavsett om du planerar en roadtrip eller att utforska staden, så finns det mycket att upptäcka genom friheten med hyrbil. Det smidigaste är att hyra bil på Auckland flygplats direkt vid din ankomst.

Här hittar du tips för att hyra bil på Auckland flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Nya Zeeland innan, läs våra generella tips om hyrbil i Nya Zeeland via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring, bokning och regler.

Auckland Airport

Aucklands internationella flygplats (flygplatskod AKL) är den största flygplatsen i Nya Zeeland. Flygplatsen ligger vid Mangere ca 20 kilometer söder om Auckland centrum. Flygplatsen har bra förbindelser genom närliggande vägar, och du tar dig in mot city via State Highway 20. Läs mer här om att köra i Nya Zeeland.

Hämta hyrbil på Auckland flygplats

På Auckland flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller och tillval. Hyrbilsbolagen finns i den internationella terminalen bredvid ankomsthallen på första våningen, och är lätta att hitta. Följ skyltarna efter att du har hämtat ditt bagage. Om du skulle flyga inrikes och landa i inrikesterminalen, så finns hyrbilskontoren på första våningen i parkeringshuset mittemot terminalen.

Hyrbilsbolag på Auckland flygplats

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på Auckland flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Du får mer bokningsinformation genom att söka i vår sökmotor.

Hyrbilsbolag Körsträcka
Ace Rental Cars Obegränsad
Aerodrive Obegränsad
Alamo Obegränsad
Avis Obegränsad
Dollar Obegränsad
Drive NZ Obegränsad
East Coast Obegränsad
Enterprise Obegränsad
Europcar Obegränsad
Ezi Car Rental Obegränsad
Firefly Obegränsad
GO Rentals Obegränsad
Hertz Obegränsad
Jucy Obegränsad
National Obegränsad
Snap Rentals Obegränsad
Thrifty Obegränsad

Hyrbilsbolagen på Auckland Airport har vanligtvis återlämning dygnet runt, men om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider kan det vara bra att ta reda på hur du går tillväga i förväg.

Adress till Auckland Airport
Ray Emery Dr, Auckland Airport, Auckland 2022, New Zealand

Bensinstationer nära Auckland flygplats
Det finns flera bensinstationer i närheten längs de större vägarna, bland annat på Tom Pearce Drive precis utanför flygplatsområdet. Det är enklast att söka efter en närliggande bensinstation i Google Maps när du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning.

Utflykter i Auckland

Sevärdheter i Auckland

Auckland är den största staden på Nya Zeeland och har oändligt med spännande aktiviteter för sina besökare. Här väntar både storstadspuls med rolig shopping och kulturupplevelser, god mat och unik natur. Besök en av stadens många marknader och strosa bland barer och restauranger i Downtowns hamnområde. Här är det heller aldrig långt till naturen: Aucklands dramatiska landskap är format av vulkaner och här finns långa, vackra stränder och grönskande parkområden där du kan prova aktiviteter som hajking, surfing och paddla kajak ut till vulkaniska öar.

Ta dig upp till den högsta vulkanen Mount Eden för en storslagen panoramavy av staden och hamnen. Inom en timme från centrum finns många vingårdar att besöka i det öppna landskapet, och om du kör till Piha Beach kan du sola och bada på en av stränderna med ikonisk svart vulkansand.

Roadtrip från Auckland

Det finns många vackra körvägar från Auckland där du får uppleva Nya Zeelands föränderliga natur och spännande städer. Vare sig du vill upptäcka de bästa stränderna för surfing eller köra på en vinresa i det gröna landskapet, så kan du få ut det bästa av din resa med hyrbil. Upptäck några av landets mest vulkaniska platser och naturliga källor längs ”Thermal Explorer Highway” mellan Auckland och Wellington. I naturområdet Waitakere Ranges väntar hemliga vattenfall, regnskog och vacker kust.

För alla Sagan om Ringen-fans så finns de böljande kullarna i Fylke endast 2 timmar från Auckland i staden Matamata. Det finns många underbara platser som gör det väl värt att hyra bil på Auckland flygplats!

Vad tycker du om den här sidan?
(Inga röster än)