Hyrbil i Auckland

Hitta bäst pris på hyrbilar i Auckland genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Auckland

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Auckland i Nya Zeeland, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Nya Zeeland tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Nya Zeeland via länken nedan.

Våra hyrbilskontor i Auckland

Att hyra bil i Auckland är enkelt då ett antal hyrbilskontor finns lättillgängliga i staden.

  • Auckland Strand Station: I de västra delarna av centrala Auckland, vid Strand Station som är en av de större tågstationerna i staden, finns fyra hyrbilskontor. Dessa ligger på vägarna The Strand och Beach Road som ligger på bekvämt gångavstånd från stationen. Från kontoren går det smidigt och enkelt att ta sig ut till större vägar och ut till närområdet

  • Centrala Auckland: I centrala Auckland, nära Captain Cook Wharf, finns också möjlighet att hyra bil. Där ligger ett hyrbilskontor på Shortland Street, på gångavstånd från stationen Britomart.

  • Östra Auckland: En bit öster om hyrbilskontoret på Shortland Street ligger ytterligare ett hyrbilskontor på Victoria Street West, ett stenkast från Victoria Park. Hyrbilskontoret här ligger mycket nära Northern Motorway, och det går smidigt att ta sig ut från staden och vidare till andra utflyktsmål i området.

  • Södra Auckland: I området Grafton, som ligger I Aucklands södra del, finns ett hyrbilskontor på Khyber Pass Road. Härifrån är det mycket nära väg 1 som leder ut från Auckland.

Hyra bil på Auckland flygplats

Flygplatsen i Auckland ligger drygt två mil från stadens centrum, och är den största flygplatsen på Nya Zeeland. Auckland flygplats trafikeras av både internationella och nationella flyg, och har utmärkts som en av de bästa flygplatserna i Stillahavsområdet.

Det går utmärkt att hyra bil på Auckland flygplats. Anländer man till den internationella terminalen finns hyrbilskontoren på nedervåningen precis vid ankomsthallen.

Utflyktsmål runt Auckland

Auckland är en perfekt utgångspunkt för otaliga trevliga utflykter med bil. Tack vare Nya Zeelands makalösa landskap behöver man inte åka långt för att få fantastiska upplevelser.

Whangaparaoa
Endast en halvtimmes bilfärd norr om Auckland ligger den vackra halvön Whangaparaoa, som med sina fantastiska stränder lockar många besökare. Halvön är känd för sin natur och stränder, och det går ofta att se både valar och delfiner simma längs kusten. Det finns även en mycket fin golfbana på halvön.

Kaimai Range
Vill man se enastående landskap är en tur till Kaimai Range ett absolut måste. Kamai Range är ett bergsmassiv som löper över ett stort område, och det finns många olika delar av området, som utgör en så kallad forest park, att besöka. Det finns många trevliga vandringsleder i olika svårighetsgrader, och oavsett vilket område en väljer att besöka bjuds man på makalös natur. Kaimai Range ligger två timmars bilfärd söder om centrala Auckland.

Hamilton
Hamilton är Nya Zeelands fjärde största stad, och ligger 12.5 mil söder om Auckland. Staden har expanderat kraftigt de senaste åren, och bjuder på mycket spännande arkitektur. Staden är även känd för sina många små och trevliga konstgallerier. Det går även att besöka det intressanta Waikato museet, som fokuserar på regionens historia.

Vad tycker du om den här sidan?

(12 röster, betyg: 4.84 av 5)