Hyrbil på Queenstown flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Queenstown Airport genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Queenstown flygplats

Planerar du en resa till Queenstown, Nya Zeeland? Det bästa sättet att ta sig runt i staden är att hyra bil. Oavsett om du planerar en roadtrip eller att utforska Queenstown så finns det mycket att upptäcka genom friheten med hyrbil! Det smidigaste är att hyra bil på Queenstown flygplats direkt vid din ankomst.

Här hittar du tips för att hyra bil på Queenstown flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Nya Zeeland innan, läs våra generella tips om hyrbil i Nya Zeeland via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Queenstown Airport

Queenstown Airport (flygplatskod ZQN) ligger i Frankton i regionen Otago i Nya Zeeland. Flygplatsen ligger ca 8 kilometer från centrala Queenstown. Flygplatsen har bra förbindelser genom närliggande vägar, och det tar endast ca 10 minuter att köra från flygplatsen in till city via State Highway 6A.

Hämta hyrbil på Queenstown flygplats

På Queenstown flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller och tillval. En del hyrbilsbolag har sina kontor inne i terminalens ankomsthall, medan andra ligger endast en kort promenad bort. Vissa hyrbilsbolag som inte finns på plats erbjuder en gratis shuttlebuss till och från kontoret. Kolla med ditt hyrbilsbolag var just de har sitt kontor på flygplatsen.

En del hyrbilsbolag på Queenstown flygplats har möjlig återlämning och upphämtning dygnet runt, men observera att det inte gäller alla bolag. Om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider är det bra att undersöka detta i förväg.

Hyrbilsbolag på Queenstown flygplats

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på Queenstown flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i vår sökmotor.

Bolag Körsträcka Plats
Ace Obegränsad Hyrbilscenter
Aerodrive Obegränsad Shuttlebuss
Alamo Obegränsad I terminalen
Avis Obegränsad I terminalen
Dollar Obegränsad Shuttlebuss
Enterprise Obegränsad I terminalen
Europcar Obegränsad I terminalen
Ezi Obegränsad I terminalen
Firefly Obegränsad I terminalen
Go Rentals Obegränsad Shuttlebuss
Hertz Obegränsad I terminalen
Jucy Obegränsad I terminalen
National Obegränsad I terminalen
Snap Rentals Obegränsad Shuttlebuss
Thrifty Obegränsad I terminalen

Adress till Queenstown Airport
Sir Henry Wigley Dr, Frankton, Queenstown 9300, Nya Zeeland

Bensinstationer nära Queenstown flygplats
Det finns flera bensinstationer längs Frankton Road en bit från flygplatsen, där den närmaste är BP på 1094 Frankton Road och Mobil på 1 McBride Street, båda ca 3 minuters körning bort. Om du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning är det enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps.

Utflykter och sevärdheter i Queenstown

Utflykter med hyrbil i Queenstown

Queenstown är en riktigt äventyrsresort och med hyrbil kan du få ut det bästa av din resa. Staden kallas inte ”Adventure capital of the world” utan anledning! Queenstown bjuder på oändligt med aktiviteter som skapar pirr i magen oavsett årstid. Vad sägs om Bungee jumping, forsränning, hajking bland vattenfall och djupa skogar, skydiving, snow boarding och mycket mer i fantastiskt natursköna miljöer. Endast ca 16 kilometer från city ligger Coronet Peak med skidbackar i världsklass.

Ta en paus från adrenalinkickarna och besök Kiwi Birdlife Park eller ta en kaffe längs stadens idylliska vattenkant och njut av utsikten. När dagen närmar sig sitt slut väntar god mat och vin från lokala vingårdar på någon av Queenstowns trevliga restauranger och barer.

Kingston och Southern Scenic Route

Från Queenstown är det lätt att ta sig med hyrbil till närliggande städer som Kingston. Den natursköna rutten går mellan Lake Wakatipu och bergskedjan The Remarkables och här finns många smultronställen att utforska på vägen. Du kan också köra den ikoniska “Southern Scenic Route” som är en av Nya Zeelands populära roadtrips genom otroligt vackert och varierande landskap. Genom att hyra bil på Queenstown flygplats kan du upptäcka Nya Zeelands pärlor i din egen takt!

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)