Hyrbil på Ibiza

Hitta bäst pris på hyrbilar på Ibiza genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Ibiza

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på Ibiza, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Spanien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Spanien via länken nedan.

Hyra bil på Ibizas flygplats

På Ibiza Airport landar 95% av alla flyg på ön. På flygplatsen finns de stora hyrbilsbolagens kontor direkt i ankomsthallen, och de flesta ger även möjligheten att hyra bil inne i Ibiza city. Flygplatsen ligger i direkt anslutning till de stora motorvägarna på ön och gör det därför lätt att komma till andra delar av ön.

Observera att det är högsäsong på Ibiza mellan maj och oktober och önskar man hyra bil under denna period bör man göra det i god tid före avresa. Var även noggrann med att inte säga ja till extraförsäkringar som redan ingår i hyrbilsavtalet.

Utflyktsmål på Ibiza

Ibiza må vara känt som en plats att festa på, men ön har mer att erbjuda än så. Med bil går det att ta sig runt och hitta det mysiga Ibiza.

Santa Eulària des Riu
Santa Eulària des Riu är Ibizas tredje största stad och även den enda staden på ön som har en flod. På sommaren finns här många olika marknader som är värda ett besök, bland annat två välkända och populära hippie-marknader: Punta Arabi och Las Dalia. Staden har även en vacker gammal kyrka, Església de Puig de Missa, som ligger på en bergssluttning.

Formentera
En halvtimmes båtfärd från södra Ibiza ligger den lilla ön Formentera. På båten går det bra att ta med sig bil, och ön lämpar sig bra för en dagsutflykt. På Formentera finns fina möjligheter till snorkling och dykning, då vattnet är helt klart. Det finns även vackra vandringsleder.

Cova de Can Marçà
På norra Ibiza finns den makalösa grottan Cova de Can Marçà. Grottan är över 100 000 år gammal och har många vackra stalagmiter. Med 14 meter till grottans tak och fantastiska ljussättningar är Cova de Can Marçà ett absolut sevärt utflyktsmål på Ibiza.

Utsikt över Ibiza stad
Den fantastiska grottan Cova de Can Marçà
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.88 av 5)