Hyrbil i Halmstad

Hitta bäst pris på hyrbilar i Halmstad genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Halmstad

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Halmstad samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan. Där får du information om exempelvis hyrbilsförsäkring, deposition samt ändring och avbokning av hyrbil.

Att hyra bil i Halmstad

I Halmstad finns det många hyrbilsbolag som har kontor och upphämtningsplatser i staden. Bland annat går det att hyra bil i närheten av Halmstad centralstation och på Kristinehedsvägen en bit utanför Halmstads centrala delar. Om du flyger till Halmstad kan det däremot vara smidigast att hyra bil direkt på flygplatsen.

Hyra bil på Halmstad flygplats

Halmstad flygplats ligger en kort bit utanför centrala Halmstad. Här trafikeras bland annat många chartersträckor, men det går även att flyga till och från Arlanda och Bromma från flygplatsen.

På Halmstad flygplats kan du hyra bil hos Avis, Hertz och Europcar. Bokning bör ske i förväg online då bolagen inte alltid har bemannade kontor på flygplatsen utan istället möter upp personligen med bilen på flygplatsen vid din ankomst.

Vägbeskrivning och avstånd från Halmstad

Utflyktsmål i Halmstad

Uftlykter runt Halmstad med bil

I området runt Halmstad finns väldigt mycket att se och göra. Med hyrbil blir utflykterna både enklare och roligare, och man får även se mycket på vägen till de olika destinationerna.

Varberg
Lite mindre än en timmes bilfärd norr om Halmstad ligger den historiska staden Varberg. I Varberg finns mycket att upptäcka, bland annat Varbergs fästning som uppfördes redan på 1200-talet. Här finns även många fina stränder, och längs kusten finns även en mycket trevlig strandpromenad i underbar miljö.

Ästad vingård
Sex mil norr om Halmstad ligger en av Sveriges allra största vingårdar Ästad vingård. Här odlas druvor på inte mindre än fyra hektar land, och det finns möjlighet till provsmakning av gårdens vin på platsen. Ästad vingård har även en mycket fin restaurang och vinkällare.

Viken
Drygt en timme söder om Halmstad ligger den underbara lilla kuststaden Viken. I Viken finns många gamla byggnader från 1600-talet kvar och staden har sina rötter i medeltiden. Här finns många mysiga gator att spatsera på, och Vikens hamn har många fina vyer. Här finns även ett par trevliga restauranger och caféer. En liten bit norr om Viken ligger även Höganäs, som också är en mycket trevlig stad.

På Ästad vingård odlas mycket druvor
I Varberg nära Halmstad finns det mycket att se och göra
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.87 av 5)