Hyrbil i Helsingfors

Hitta bäst pris på hyrbilar i Helsingfors genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Helsingfors

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Finlands huvudstad Helsingfors, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Finland tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Finland via länken nedan.

Hyra bil på Helsingfors flygplats

Helsingfors-Vanda flygplats är den största internationella flygplatsen i Finland, och är även platsen där många plan till Asien mellanlandar. Flygplatsen ligger cirka två mil norr om centrala Helsingfors, och

Fem stora och kända hyrbilsbolag finns representerade på Helsingfors-Vanda flygplats. Deras kontor finns i korridoren mellan terminal 1 och 2, vilket är precis vid ankomsthallen. Det är väl skyltat på flygplatsen, och det är inga problem att hitta hyrbilsbolagens kontor.

Utflyktsmål i Helsingfors

Helsingfors ligger i Finlands södra del, och i närheten finns många vackra sjöar och skärgårdar att besöka. Vägarna runt Helsingfors är mycket bra och enkla att köra på, och leder till många intressanta besöksmål. Med hyrbil i Helsingfors finns det mycket att upptäcka!

Haltia
40 minuters bilfärd norr om Helsingfors ligger det fantastiska Haltia. Haltia är ett centrum för djur- och växtliv, och här är Finlands natur samlat under ett tak. I den massiva träbyggnaden finns spännande utställningar, och man får verkligen komma naturen nära. Ett perfekt utflyktsmål för hela familjen!

Ekenäs
Lite mer än nio mil från centrala Helsingfors ligger mysiga staden Ekenäs. Staden är känd för sin makalöst vackra skärgård, som även har utsetts till nationalpark. Det finns många fina träbyggnader i staden, och Ekenäs kyrka är värt ett besök.

Åbo
Åbo (på finska Turku) är en av de äldsta städerna i Finland, och har mycket intressant historia att se och uppleva. Staden ligger drygt två timmar från Helsingfors, och är belägen vid vattnet. I Åbo finns bland annat medeltida Åbo slott, domkyrkan och Rettigska palatset, där man i ett underjordiskt museum kan se de allra äldsta delarna av staden.

I Åbo finns mycket att se och göra
Vackra Ekenäs är känt för sin skärgård och små gator
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.72 av 5)