Hyrbil i Neapel

Hitta bäst pris på hyrbilar i Neapel genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Neapel

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Neapel, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Hyra bil på Neapels flygplats

På Neapels internationella flygplats går det att hyra bil från ett flertal olika hyrbilsbolag, inklusive de största och mest kända bolagen. Från flygplatsens ankomsthall går en gratis buss till hyrbilsområdet, då bolagens kontor ligger vid ett av parkeringshusen.

Det finns även mycket goda möjligheter att hyra bil på flera platser inne i Neapel, som till exempel Mergellina tågstation.

Utflyktsmål i Neapel

Neapel ligger i ett mycket spännande område, och närheten till havet öppnar många möjligheter för den som är intresserad av sol och bad. Men här finns även spännande historia att upptäcka.

Pompeji
En utflykt till den legendariska staden Pompeji och vulkanen Vesuvius är ett måste om man befinner sig i Neapel. Att vandra runt bland ruinerna i den gamla staden är en spännande upplevelse, och att beskåda vulkanen Vesuvius på nära håll, och kanske till och med klättra upp och beundra utsikten från toppen, är ett riktigt äventyr. Perfekt för en heldagsutflykt med bil!

Amalfi
Amalfikusten är berömt för sina fantastiska vyer och härliga städer, och med bil går det lätt att ta sig runt på kustremsan. Ett bra utgångsläge är staden Amalfi som ligger beläget på en klippa vid havet. Här finns många sevärdheter, som katedralen och klostret Chiostro del Paradiso.

Caserta
Ungefär en timmes bilfärd från Neapel ligger Caserta som har ett fantastiskt palats. Palatset är enormt och var när den byggdes under 1700-talet en av de största byggnaderna i hela Europa. Förutom den vackra insidan har palatset även en makalös slottspark som passar bra för en långpromenad.

Amalfikusten vid Neapel har ett makalöst läge
Palatset i Caserta är ett av de största i Europa
Vad tycker du om den här sidan?

(10 röster, betyg: 4.60 av 5)