Hyrbil i Neapel

Hitta bäst pris på hyrbilar i Neapel genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Neapel

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Neapel, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Hyra bil på Neapels flygplats

På Neapels internationella flygplats går det att hyra bil från ett flertal olika hyrbilsbolag, inklusive de största och mest kända bolagen. Från flygplatsens ankomsthall går en gratis buss till hyrbilsområdet, då bolagens kontor ligger vid ett av parkeringshusen.

Det finns även mycket goda möjligheter att hyra bil på flera platser inne i Neapel, som till exempel Mergellina tågstation.

Utflyktsmål i Neapel

Neapel ligger i ett spännande område i regionen Kampanien, och närheten till havet öppnar många möjligheter för den som är intresserad av sol och bad. Här finns flera historiska platser och härliga utflyktsmål att upptäcka längs kusten. Glöm inte att smaka den lokala pizzan med färska napolitanska råvaror. I Neapel skapades margharitan och här tas pizzan på största allvar! Med hyrbil öppnar sig hela Amalfikustens sevärdheter från Neapel – packa picknickkorgen och upplev friheten med hyrbil i Italien!

Pompeji

En utflykt till den legendariska staden Pompeji och vulkanen Vesuvius är ett måste om man befinner sig i Neapel. Pompeji ligger bara ca 30 minuters körning från staden. Att vandra runt bland ruinerna i den gamla staden är en spännande upplevelse, och att beskåda vulkanen Vesuvius på nära håll, och kanske till och med klättra upp och beundra utsikten från toppen, är ett riktigt äventyr. Perfekt för en heldagsutflykt med bil!

Amalfi

Om du söker bad och strand i Neapel så ska du bege dig mot närliggande Amalfikusten, som bland annat innefattar den exklusiva orten Positano. Amalfikusten är berömt för sina fantastiska vyer, glittrande turkosa vatten och härliga städer, och med bil går det lätt att ta sig runt på kustremsan. Amalfikusten börjar ungefär 65 kilometer från Neapel. Ett bra utgångsläge är staden Amalfi som ligger beläget på en klippa vid havet. Här finns många sevärdheter, som katedralen och klostret Chiostro del Paradiso.

Caserta

Ungefär en timmes bilfärd från Neapel ligger staden Caserta, vars berömda attraktion är det ståtliga slottet. Slottet är storslaget och var en av de största byggnaderna i hela Europa när den byggdes under 1700-talet. Förutom den vackra insidan har palatset även en makalös slottspark som passar bra för en långpromenad. Slottet i Caserta och den tillhörande parken finns med på Unescos lista över världsarv.

Amalfikusten vid Neapel har ett makalöst läge
Palatset i Caserta är ett av de största i Europa
Vad tycker du om den här sidan?

(12 röster, betyg: 4.67 av 5)