Hyrbil på Neapel flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Neapel flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Neapels flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Neapel flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien innan, läs våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Naples International Airport

Neapel flygplats (flygplatskod NAP), på italienska Aeroporto Internazionale di Napoli, ligger ca 6 kilometer från Neapel. Flygplatsen ligger i Capodichino och kallas därför även för Capodichino flygplats. Det finns väldigt bra förbindelser runt flygplatsen genom motorvägen A56 som bland annat förbinder Neapel city med motorvägar till Rom och Salerno. Det tar ca 20 minuter att köra från Neapel flygplats till centrum.

Hämta hyrbil på Neapel flygplats

Att hyra bil är det bästa sättet att upptäcka Italien! På Neapel flygplats kan du hyra bil hos många välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller och tillval. Det är enkelt att hitta till hyrbilskontoren på flygplatsen, och bolagens servicedeskar finns i ankomsthallen i terminalen. Sedan hämtar du din hyrbil i parkeringshuset P5 utanför terminalen. Det finns även en gratis shuttlebuss som kör mellan biluthyrningen och flygplatsens terminaler, beroende på vilket bolag du har bokat med.

Lämna tillbaka hyrbilen

Du återlämnar hyrbilen på samma plats i parkeringshuset P5, om du inte får annan information. Följ skyltarna på flygplatsområdet och leta efter ditt hyrbilsbolags avsedda platser. Det är bra att avse en stund för att tömma hyrbilen och eventuell transfer. Om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider är det bra att undersöka det i förväg. Ibland kan det tillkomma en avgift.

Adress till Neapel flygplats
Aeroporto Internazionale di Napoli, Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli NA, Italien

Hyrbilsbolag på Neapel flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Neapel flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i vår sökmotor.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Autovia Obegränsad Shuttlebuss
B-Rent Obegränsad Hyrbilscenter
Ecovia Obegränsad Shuttlebuss
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Europcar Obegränsad Shuttlebuss
Firefly Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
Leasys Obegränsad Hyrbilscenter
Locauto Obegränsad Hyrbilscenter
Maggiore Obegränsad Hyrbilscenter
Noleggiare Obegränsad Meet & Greet
Sicily by Car Obegränsad Hyrbilscenter
Sixt Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Bensinstationer nära Neapel flygplats

Det finns flera bensinstationer nära flygplatsen längs de större vägarna. Stationen Agip ligger några minuter bort längs vägen Tangenziale di Napoli vid flygplatsområdet. När du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstationen i Google Maps eller din GPS.

Utflykter med hyrbil från Neapel

Hyra bil och köra längs Amalfikusten

Neapel är huvudstad i den romantiska regionen Kampanien i södra Italien. Regionen är känd för sina många historiska platser från antiken, och framförallt för Amalfikustens natursköna kust som är perfekt att utforska med hyrbil. Längs kustremsan finns idylliska byar och småstäder med färgglada stenhus, fina badstränder, traditionella restauranger och härlig medelhavsatmosfär. Det finns fantastiskt vackra orter inom bekvämt köravstånd från Neapel som Positano, Ravello och Sorrento som ligger på en halvö med fantastisk utsikt över det turkosa vattnet.

Pompeji och Salerno

Endast en halvtimmes körning söderut från Neapel ligger Pompeij och dess berömda historiska ruiner vid foten av berget Vesuvius. Om du fortsätter neråt kommer du till Salerno, som ligger ca 50 kilometer från Neapel i Salernobukten. Staden är ett omtyckt besöksmål med sin långa strandpromenad, genuina italienska atmosfär och minst lika vackra vyer som Amalfi. Om du istället kör norrut har du endast 2 timmar och 20 minuter från Neapel till Rom!

Undersök möjligheten till envägshyra så att du kan återlämna din hyrbil i en annan stad. Oavsett om du lockas av Amalfikustens vyer eller storstadspuls så är verkligen värt att hyra bil på Neapel flygplats och åka på en roadtrip i Italien!

Vad tycker du om den här sidan?

(3 röster, betyg: 4.67 av 5)