Hyrbil i Pisa

Hitta bäst pris på hyrbilar i Pisa genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Pisa

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Pisa, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Hyra bil på Pisas flygplats

Pisas internationella flygplats kallas ofta i folkmun för Galilei, och ligger bara en kilometer från centralstationen i Pisas centrum. På flygplatsen går det bra att hyra bil från de flesta stora hyrbilsbolagen.

Hyrbilskontoren ligger 500 meter från ankomsthallen och flygplatsen erbjuder gratis buss mellan ankomsthallen och hyrbilsterminalen.

Det finns även goda möjligheter att hyra bil inne i centrala Pisa om man så önskar.

Utflyktsmål i Pisa

Pisa ligger I den omtalade och populära provinsen Toscana, och här finns mycket att se och uppleva, både när det gäller natur, historia och god mat och dryck.

Lucca
En bit norr om Pisa ligger Lucca som historiskt sett är en mycket intressant stad. Staden omringas av gamla stadsmurar som daterar tillbaka till 1500-talet. Här finns även en antik amfiteater, en botanisk trädgård från 1800-talet och Palazzo Ducale, som alla är värda ett besök.

Montepulciano
Högt över det tuskanska landskapet tornar staden Montepulciano. Ett besök här är ett måste för den mat- och dryckesintresserade. Här produceras berömda skinkor, ostar och viner som har blivit världsberömda. I staden finns många gamla byggnader, och en del vingårdar har även gårdsbutiker inne i staden där man kan köpa närodlade produkter.

Massa
Är man sugen på bad och strandhäng är Massa, en kort biltur norrut från Pisa, det perfekta stället. Här finns flera stränder och barnvänliga vattenparker. Staden i sig är mycket mysig med många historiska byggnader. Missa inte Massas slott som överblickar staden från en klippa.

Vid Massa finns många sandstränder för bad och sol
Tuskanska Montepulciano är världskänt för sina viner
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.14 av 5)