Hyrbil på Pisa flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Pisa flygplats Galileo Galilei genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Pisa flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Pisa flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien innan, läs våra generella tips om hyrbil i Italien via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Pisa flygplats – Galileo Galilei International Airport

Pisa internationella flygplats (flygplatskod PSA) kallas även Galileo Galilei internationella flygplats, och ligger väldigt nära centrala Pisa. Det är bara ca 2 kilometer från flygplatsen in till stadens centralstation. Det är enkelt att ta sig med bil till och från flygplatsen.

Köra från flygplatsen

Nära flygplatsområdet går väg SS1 som tar dig till centrum på en kvart. Väg SS67, som övergår till den stora motorvägen SGC Firenze – Pisa – Livorno mot Florens, går också nära flygplatsen. SGC är en av de viktigaste förbindelserna i Toscana-regionen.

Hämta hyrbil på Pisa flygplats

På Pisa flygplats kan du hyra bil hos många välkända hyrbilsbolag, och det går smidigt att hämta hyrbil på flygplatsen. Biluthyrningsbolagens kontor finns samlade på Piazzale Mario Cobianchi, ca 500 meter från ankomstterminalen. Du kan promenera dit eller ta en gratis shuttlebuss. Bussen stannar utanför terminalen och går var 15:de minut. Om du ska promenera så följer du enkelt skyltar och markeringar från terminalen till hyrbilscentret.

Lämna tillbaka hyrbilen

När du ska återlämna din hyrbil så följer du skyltarna mot Parking P5 hyrbilscenter när du kommer in på flygplatsområdet. Titta efter ditt hyrbilsbolags avsedda platser. Det är bra att avse en stund för att tömma hyrbilen och åka med shuttlebussen tillbaka till terminalen.

Adress till hyrbilsscentret:
Piazzale Mario Cobianchi, 56121 Pisa.

Om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider är det bra att undersöka möjligheterna i förväg. Ibland kan det tillkomma en avgift utanför ordinarie tider.

Hyrbilsbolag på Pisa flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Pisa flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket under resan, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i sökmotorn.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Autovia Obegränsad Shuttlebuss
Avis Obegränsad Hyrbilscenter
Budget Obegränsad Hyrbilscenter
Centauro Obegränsad Shuttlebuss
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Ecovia Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Europcar Obegränsad Hyrbilscenter
Firefly Obegränsad Hyrbilscenter
Goldcar Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
InterRent Obegränsad Hyrbilscenter
Italy Car Rent Obegränsad Hyrbilscenter
Joy Rent Obegränsad Hyrbilscenter
Leasys Obegränsad Hyrbilscenter
Locauto Obegränsad Hyrbilscenter
Maggiore Obegränsad Hyrbilscenter
Noleggiare Obegränsad Hyrbilscenter
Rhodium Obegränsad Hyrbilscenter
Sicily by Car Obegränsad Hyrbilscenter
Sixt Obegränsad Hyrbilscenter
TargetRent Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Bensinstationer nära Pisa flygplats

Det närmaste bensinstationen är IP som ligger precis bredvid P1-parkeringen på flygplatsområdet. Det ligger även flera bensinstationer några minuter bort längs väg SS1. När du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstationen i Google Maps eller din GPS.

Utflykter med hyrbil runt Pisa 

Hyr bil och bila i Toscana från Pisa

Pisa är en härlig destination för både stadspuls, spännande historia, god mat och sevärdheter men också en perfekt utgångspunkt för en roadtrip i Toscana. Från Pisa är det nära till fantastiskt vackra städer som Florens och till Toscanas böljande vindistrikt. Med hyrbil tar du dig lätt till närliggande badstränder utanför staden under varma dagar. Gör utflykter längs Toscanas kust och njut av det klarblåa havet och mysiga historiska byar.

Strax söder om Pisa ligger vackra kusstaden Livorno, och norrut längs vattnet väntar pärlor som La Spezia och Genua. Styr hyrbilen inåt landet mot den grönskande druvregionen Siena och besök vingårdar och olivodlingar.

Kör från Pisa till Rom

Om du vill få ut det mesta av din resa är ett tips att göra en roadtrip från Pisa genom Toscana ner till Rom, en körning på ca 4 timmar där du får se fin natur, vyer över havet och spännande städer med en känsla av det äkta Italien. Undersök möjligheten till envägshyra, det vill säga att återlämna hyrbilen i en annan stad. Det är verkligen värt att planera in en roadtrip i Italien om du ska hyra bil på Pisa flygplats!

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)