Hyrbil i Florens

Hitta bäst pris på hyrbilar i Florens genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Florens

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Florens, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Våra hyrbilskontor i Florens

  • Centrala Florens: I centrala Florens finns nio hyrbilskontor samlade en bit söder om tågstationen Santa Maria Novella. Hyrbilskontoren här ligger väldigt nära floden Arno, och finns samlade på Via Borgognissanti och Via di Santa Lucia. Det går enkelt att ta sig från samtliga hyrbilskontor här till flera trevliga resmål i närområdet, och även till andra delar av staden.

  • Norra Florens: I Florens nordliga del, på Via Forlanini i närheten av Palazzo di Giustizia di Firenze, finns ett hyrbilskontor med ett stort antal hyrbilar. Hyrbilskontoret går enkelt att ta sig till från både centrala Florens och Florens flygplats, och det går även smidigt att ta sig ut därifrån till närliggande utflyktsmål.

  • Östra Florens: I västra Florens, i stadsdelen Rovezzano, finns också möjlighet att hyra bil på Via Rocco Tedalda. Detta hyrbilskontor ligger i nära anslutning till de större vägarna SS67 och E35, och och det är därför enkelt och smidigt att ta sig både till och från kontoret med bil. I närheten ligger även tågstationen Rovezzano.

Hyra bil på Florens flygplats

Ungefär fem kilometer utanför centrala Florens ligger stadens internationella flygplats Peretola. Här finns de stora hyrbilsbolagen representerade direkt efter ankomsthallen, och det finns goda möjligheter att ta bilen från flygplatsen till Florens och andra delar i området.

Utflyktsmål i Florens

Florens är berömt för sin konst, och här finns mycket att se för den kulturintresserade. Även närheten till underbara Toscana gör Florens till en perfekt utgångspunkt för resor med hyrbil.

San Marino
Två och en halv timmes bilfärd från Florens ligger San Marino, en självständig mikrostat i Italien. Här finns mycket att se på liten yta. En av de mest berömda sevärdheterna är San Marinos tre torn, som är belägna på en varsin bergstopp, överblickande staten. Det första och äldsta tornet, Guaita, är även det mest berömda av de tre.

Toscana
Toscana är ett av de mest berömda områdena i Italien, med sitt unika landskap och många mysiga byar. Med hyrbil går det lätt att ta sig runt till olika delar och städer i Toscana. Vill man uppleva vindistrikten är Chianti ett givet utflyktmål, men att bara köra runt på den toskanska landsbygden är en upplevelse i sig.

Pisa
Med sitt lutande torn är Pisa, lite mer än en timmes bilfärd från Florens, ett givet turistmål. Men Pisa bjuder på mycket mer än sitt landmärke. Här går även att besöka många intressanta kyrkor och museer, och det kungliga palatset är även det värt ett besök.

San Marino och dess tre torn ligger nära Florens
Byn San Gimignano är en typisk tuskansk by
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.75 av 5)