Hyrbil på Sardinien

Hitta bäst pris på hyrbilar på Sardinien genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil på Sardinien

Här hittar du tips och råd om att hyra bil på den italienska ön Sardinien, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Hyra bil på Sardiniens flygplatser

På Sardinien finns det tre flygplatser i Alghero, Cagliari och Olbia. De är belägna från norr till söder på ön, och samtliga flygplatser har tillgång till hyrbilskontor. Det finns även möjlighet att hyra bil på flera andra platser på ön, hör med ditt bolag om exakt vilka städer som gäller. Läs mer via länkarna nedan.

Det finns inga stora motorvägar på Sardinien, men vägarna är i gott skick och det är enkelt att ta sig fram med bil på ön.

Populära destinationer

Utflyktsmål på Sardinien

Sardinien är ön som har allt från historia till makalösa stränder. Med hyrbil är det lätt att ta sig runt ön, och det finns mycket att uppleva på vägen. Här kan du utforska spännande historiska platser, mysiga städer och vacker kust. Här kommer några tips på utflyktsmål om du planerar att hyra bil på Sardinien.

Alghero
Kuststaden Alghero i Sardinien är ett populärt besöksmål för sin romantiska gamla stad och vackra stränder med kristallklart vatten. Den äldsta delen av Alghero ligger precis vid vattnet och består av historiska byggnader och slingriga, mysiga gränder med trevliga restauranger. På stadens gamla stadsmur kan du sitta och insupa atmosfären på en av de charmiga krogarna eller ta en glass i kvällssolen.

Cagliari
I söder ligger Sardiniens huvudstad Cagliari. Här finns allt samlat på ett ställe: storstad, shopping, historia och badstränder. Här finns bland annat rester av det medeltida Cagliari bevarat, samtidigt som moderna byggnader tornar upp sig i stadens centrala delar. Staden har även en åtta kilometer lång strandremsa där det går alldeles utmärkt att sola och bada.

Stintino
Fiskeläget Stintino på Sardiniens norra kust har en av de vackraste och mest berömda stränderna på hela ön: La Pelosa. Här är vattnet helt klart, och stranden består av en remsa klarvit sand. Här finns även flera andra vackra stränder som är perfekta för sol och bad. Stintino är bara en av de vackra platserna som gör det väl värt att hyra bil på Sardinien!

Bosa
Den mysiga staden Bosa på Sardiniens västkust ligger på en liten kulle, och har en lång och intressant historia. Här finns många vackra byggnader, och även ruinerna av slottet Malaspina går att besöka. Husen i staden är staplade på varandra och målade i många olika färger, vilket ger staden ett mycket unikt och spännande intryck.

La Pelosa strand i Stintino är en av de bästa på Sardinien
Staden Bosa har unika byggnader
Vad tycker du om den här sidan?

(11 röster, betyg: 4.36 av 5)