Hyrbil på Vancouver flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Vancouver flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Vancouver flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Vancouver flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Kanada innan, läs våra generella tips om hyrbil i Kanada via länkar nedan för att få information om saker som regler och att köra i Kanada.

Vancouver flygplats

Vancouver International Airport (YVR) ligger på Sea Island i Richmond i provinsen British Columbia. Flygplatsen är Kanadas näst mest trafikerade flygplats efter Toronto flygplats, och ligger ca 12 kilometer från centrala Vancouver. Det är enkelt att ta sig till och från flygplatsen med bil, och du tar dig exempelvis snabbt ut på väg 99 söderut mot Downtown.

Hyra bil på Vancouver flygplats

På Vancouver flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag. Det är smidigt att hämta hyrbilen på flygplatsen. De flesta hyrbilsbolagen finns samlade några steg från terminalen, på första våningen i parkeringshuset.

Ett par bolag har sina kontor utanför flygplatsen. Då kan du åka med en gratis shuttlebuss för att hämta din hyrbil. Bussarna avgår från trottoarkanten vid upphämtningszoner, Courtesy Shuttle Zones. Hör med ditt bolag var de finns och följ skyltar mot hyrbilar när du har hämtat ditt bagage.

Adress till Vancouver flygplats
3211 Grant McConachie Way, Richmond, BC V7B 0A4, Kanada

Hyrbilsbolag på Vancouver flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Vancouver flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank.

Bolag Körsträcka
Alamo Obegränsad
Discount Obegränsad
Dollar Obegränsad
National Obegränsad
Thrifty Obegränsad

Bensinstationer nära Vancouver flygplats

Det finns bensinstationer längs alla vägar som går runtom flygplatsen, samt bensinstationen Petro-Canada inne på flygplatsområdet innan rondellen. Denna bensinstation kan dock bli ganska full när många ska tanka upp hyrbilen samtidigt innan återlämning. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps.

Sevärdheter med hyrbil

Sevärdheter i Vancouver

Kuststaden Vancouver ligger i sydvästra Kanada. Staden är framförallt känd för vackra utsikter över de snöklädda bergen och djupblåa havet som omgiver storstaden. Vancouver är med på flera listor som en av de vackraste städerna i världen. Du kan njuta av vyerna från restauranger, utkiksplatser och båtturer och framförallt genom att åka på utflykter med hyrbil. Läget nära både berg, skog och vatten gör Vancouver till en häftig destination för sportaktiviteter och äventyr. Här kan du åka skidor på vintern i berömda Mount Whistler och vandra, bada och paddla kayak i vildmarken på sommaren.

Åk på roadtrip från Vancouver

På utflykter från Vancouver tar du dig snabbt till otrolig natur, makalösa vyer och häftiga resorts – och det finns mycket att se på vägen! Det är väl värt att hyra bil på Vancouver flygplats och uppleva Kanada, som är ett otroligt land att åka på roadtrip i. Här finns många fantastiskt natursköna vägar där körupplevelsen blir lika trevlig som destinationen. Få tips på utflykter och minnesvärda roadtrips från Vancouver via länken nedan.

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)