Hyrbil i Bergen

Hitta bäst pris på hyrbilar i Bergen genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Bergen

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Bergen, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Norge tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Norge via länken nedan.

Hyra bil på Bergen flygplats

Två mil söder om Bergen ligger regionens flygplats Bergens flygplats, Flesland. Det är den näst största flygplatsen i Norge efter Oslo flygplats, och här landar många internationella flyg.

På flygplatsen finns fem stora och kända hyrbilsbolag representerade. Deras kontor väl utmarkerade och finns i direkt anslutning till ankomsthallen. Det är smidigt att hyra bil på flygplatsen och även att ta sig därifrån med bil.

Utflyktsmål i Bergen

Bergen är belägen på Norges sydvästra kust och har närhet till både hav och fjäll. I regionen och närområdet finns mycket att upptäcka, och med en hyrbil blir resan mycket smidig och spännande!

Gudvangen
Femton mil från Bergen ligger den lilla staden Gudvangen precis vid mynningen till Nærøyfjorden. Fjorden är en av de vackraste i landet, och i Gudvangen bjuds man på en makalös vy över det typiska norska landskapet. Från staden går det även färjor som tar en på en tur i den makalösa naturen.

Haugesund
Tre timmars bilfärd söder om Bergen ligger den vackra staden Haugesund. Här blandas gamla historiska byggnader med modern arkitektur. Här finns även en del köpcentrum, och många trevliga museer och andra historiska sevärdheter. Staden är en gammal fiskestad, och närheten till havet gör sig ständigt påmind med de vackra vyerna.

Hardangervidda nationalpark
Nationalparken Hardangervidda är den största bergsplatån i hela Europa, och vyerna i parken är helt makalösa. Det finns flera glaciärer i parken, och här går det bra att både vandra och cykla i det dramatiska landskapet. Hardangervidda nationalpark ligger drygt 16 mil från Bergen.

Haugesund, nära Bergen, är en mycket vacker stad
Vid Gudvangen ligger en av Norges vackraste fjordar
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.50 av 5)