Hyrbil i Faro

Hitta bäst pris på hyrbilar i Faro genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Faro

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Faro, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Portugal tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Portugal via länken nedan.

Hyra bil på Faro flygplats

Faro flygplats är den största och viktigaste internationella flygplatsen i det portugisiska området Algarve. Hit flyger många stora flygbolag, och även en del lågprisbolag.

På Faro flygplats finns många kända hyrbilsbolag representerade. Deras kontor finns i direkt anslutning till den internationella ankomsthallen, och är mycket lätta att hitta.

Önskar man istället upptäcka Faro stad innan man beger sig ut på vägarna går det även bra att hyra och hämta upp hyrbil i centrala Faro. Hör med ditt hyrbilsbolag för exakta detaljer.

Utflyktsmål i Faro

Faro ligger på Portugals mest södra spets, på den kända Algarvekusten. Med en hyrbil går det lätt att upptäcka många mindre, mysiga byar, och Algarvekusten har även mycket vacker natur att erbjuda.

Tavira
Endast en halvtimmes bilfärd öster om Faro ligger den mysiga staden Tavira. Tavira ligger, precis som Faro, på Algarvekusten, och har förutom vackra sandstränder många intressanta historiska sevärdheter. Inte mindre än 37 kyrkor går att besöka i staden, och det finns även andra gamla byggnader som är värda ett besök.

Mértola
Mértola är en trevlig stad som ligger tolv mil norr om Faro. Staden är belägen i Guadianadalens nationalpark, och är därför omgärdad av fantastisk natur. Mértola har många historiska sevärdheter. Bland annat tornar det medeltida slottet över staden på en klippa, och de gamla stadsmurarna finns fortfarande kvar.

Cabo Sardão
Ungefär två timmars bilfärd norr om Faro, på Portugals västkust, ligger natursköna Cabo Sardão. Här finns fantastiska klippor och staden har utblick ver Atlanten. Här finns det även ett stort och känt storknäste, och det går nästan alltid att se storkar i sitt naturliga habitat här. I Cabo Sardão finns även ett berömt och vacker fyrhus.


I Tavira finns många historiska byggnader
Vad tycker du om den här sidan?

(5 röster, betyg: 4.60 av 5)