Hyrbil på Visby flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Visby flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Visby flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Visby flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige innan, läs våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan. Där ser du viktig information om saker som bilförsäkring, regler och avbokning och ändring av hyrbil.

Visby flygplats på Gotland

Visby Airport (VBY) ligger cirka 4 kilometer norr om centrala Visby, och är den enda flygplatsen på Gotland. Här landar dagligen flera inrikesflyg. Det är mycket smidigt att ta sig ut från Visby flygplats med hyrbil. Från flygplatsen går Lummelundsvägen/väg 149 ända in till stadskärnan och resan tar bara ca 7 minuter att köra. Det är också enkelt att ta sig med hyrbil från Visby till Gotlands olika delar.

Hyra bil på Visby flygplats

På Visby flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag. Här kan du boka hyrbil hos bland annat Avis, Hertz och Europcar.

Det är enkelt att hitta till hyrbilsbolagens kontor, som finns i ankomsthallen på flygplatsen. De flesta hyrbilsbolag har öppet från 08–22 och erbjuder återlämning dygnet runt, men om du vill hämta eller lämna din hyrbil utanför ordinarie öppettider så är det bra att du undersöker möjligheter i förväg.

Hyrbilsbolag på Visby flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga för hyrbil på Visby flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket och planerar en bilsemester på Gotland, och likaså bränslepolicy “full-till-full”. Det innebär att du får bilen fulltankad och lämna den på samma vis. Få mer information om utbud och pris hos olika bolag på Visby flygplats genom att söka i sökmotorn.

Bolag Körsträcka Plats
Avis Obegränsad I terminalen
Europcar Obegränsad I terminalen
Hertz Obegränsad I terminalen

Bensinstationer nära Visby flygplats

När du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning så finns det bensinstationer längs vägen som går från centrala Visby till flygplatsen. Här finns bland annat OKQ8 på Kung Magnus väg, 7 minuter från flygplatsen. Circle K finns ca 5 minuter bort. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps.

Utflykter med hyrbil på Gotland

Se och göra på Gotland

Visby och hela Gotland är en riktigt härlig destination med mycket att se och utforska! Den medeltida innerstaden innanför ringmuren är en av de bäst bevarade i hela Skandinavien. Strosa längs de fina gamla husen, mysiga gränder och historiska ruinerna mitt i Visby. Fortsätt ut till Strandpromenaden och njut av en fin solnedgång över havet. När du har utforskat den mysiga staden så är det dags att se resten av den natursköna ön – och flexibiliteten med hyrbil är verkligen rätt sätt att uppleva Gotland.

Bilsemester på Gotland

Gotland har många fantastiska utflyktsmål med perfekt köravstånd från Visby, och med hyrbil kan du uppleva öns gömda smultronställen tillsammans med populära attraktioner. Besök vackra Fårö med härliga sandstränder och berömda raukar, eller den magiska naturen i Södra Hällarna. För de minsta väntar roliga aktiviteter och bekanta figurer i Kneippbyn Sommarland. Genom att hyra bil på Visby flygplats kan du utforska det vackra Gotland i din egen takt.

Vad tycker du om den här sidan?

(2 röster, betyg: 5.00 av 5)