Hyrbil i Visby

Hitta bäst pris på hyrbilar i Visby genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Visby

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Visby, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Att hyra bil i Visby

Att hyra bil på Gotland är det perfekta sättet att upptäcka den fantastiska ön. Med hyrbil går det lätt att ta sig till öns olika delar och samtidigt upptäcka många mysiga stopp på vägen.

Det går att hyra bil på många ställen i Visby. Bland annat finns det hyrbilskontor i anslutning till Visby färjeterminal och vid gästhamnen. Det finns även hyrbilskontor i Visbys östra delar, dit man lätt kan ta sig med hjälp av kollektivtrafik. Det går även mycket bra att hyra bil på Visby flygplats, vilket går att läsa mer om nedan.

Hyra bil på Visby flygplats

Visby flygplats ligger cirka tre och en halv mil norr om centrala Visby, och är den enda flygplatsen på Gotland. Här landar dagligen flera inrikesflyg, och det går lätt och smidigt att hyra bil på flygplatsen.

På Visby flygplats finns flertalet hyrbilsbolag representerade: Avis, Europcar, Hertz, Wisby Biluthyrning och Mabi Hyrbilar har alla kontor på flygplatsen. De finns i direkt anslutning till ankomstterminalen och är mycket enkla att hitta. Det är även mycket smidigt att ta sig ut från flygplatsen med bil.

Vägbeskrivning och avstånd från Visby

Utflyktsmål på Gotland

Gotland är den perfekta ön för en bilsemester. Med hyrbil går det lätt och snabbt att ta sig till den gemytliga öns olika delar. På Gotland finns något för alla, och med hyrbil blir semesterupplevelsen extra trevlig!

Fårö
Sju mil och en kort, gratis färjeresa från Visby ligger den fantastiska ön Fårö. Här finns makalöst vacker natur med raukar och badstränder. Det var även på Fårö som Ingmar Bergman levde, och han hyllas här med bland annat Bergmanveckan och Bergmancenter, som anordnar festivaler och utställningar.

Bungenäs kalkbrott
På den vackra halvön Bungenäs på norra Gotland, lite mindre än en timmes bilfärd från Visby, finns upplevelser utöver det vanliga. Här finns Bungenäs kalkbrott, som förr i tiden var det allra största kalkbrottet på Gotland. Idag finns här många trevliga platser att upptäcka till fots eller på cykel. Bland annat finns det gamla kalkbrottet kvar och även många militärbunkrar efter militärens före detta övningsplats i området.

Austre
Är man ute efter härliga sandstränder är ett besök på stranden Austre på södra Gotland helt enkelt ett måste. Austre omnämns ofta som Gotlands bästa strand, och här finns även otroligt vackra omgivningar, med bland annat fågelparadiset Heligholmen dit man kan åka på guidad tur. Austre ligger lite mer än en timmes bilfärd söder om Visby.

Från Visby är det lätt att ta sig runt på Gotland med hyrbil
På fantastiska Fårö finns mycket att se och upptäcka
Vad tycker du om den här sidan?

(9 röster, betyg: 4.89 av 5)