Hyrbil på Milano Bergamo flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Bergamo flygplats i Milano genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Milano flygplats Bergamo

Här hittar du tips för att hyra bil på Milano Bergamo flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien innan, läs våra generella tips om hyrbil i Italien via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Milano Bergamo Airport

Milanos flygplats Bergamo Airport (flygplatskod BGY) är en av Milanos internationella flygplatser. Flygplatsen heter Bergamo-Orio al Serios och ligger ca 45 kilometer från centrala Milano. Det är smidigt att köra till och från flygplatsen, som ligger nära bra förbindelser som motorvägen A4 som går mot Milano.

I Milano finns även den stora internationella flygplatsen Malpensa flygplats och den mindre Linate flygplats.

Hämta hyrbil på Milano Bergamo flygplats

På Bergamo flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag. Hyrbilsbolagen finns i ankomsthallen och det är enkelt att hitta. Sedan hämtar du din hyrbil ute på hyrbilsparkeringen en kort promenad bort.

Om du planerar att hämta din hyrbil utanför ordinarie öppettider kan det tillkomma en avgift, så det är bra att kolla upp ditt hyrbilsbolags öppettider i förväg. När du ska återlämna hyrbilen så följer du enkelt skyltarna mot hyrbilsområdet när du kör in mot terminalen.

Adress till Milano Bergamo flygplats
Aeroporto Internazionale di Orio al Serio, Via Aeroporto, 13, 24050 Orio al Serio BG, Italien

Hyrbilsbolag på Milano flygplats Bergamo

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Bergamo flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i vår sökmotor.

Bolag Körsträcka
Alamo Obegränsad
Autovia Obegränsad
Avis Obegränsad
Budget Obegränsad
Centauro Obegränsad
Dollar Obegränsad
Ecovia Obegränsad
Enterprise Obegränsad
Europcar Obegränsad
Firefly Obegränsad
Goldcar Obegränsad
Hertz Obegränsad
InterRent Obegränsad
JoyRent Obegränsad
Leasys Obegränsad
Locauto Obegränsad

Bensinstationer nära Milano Bergamo flygplats

När du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning så finns det flera bensinstationer längs de större vägarna som går runt flygplatsområdet. Den närmaste bensinstation är Iperstation, bara några minuter från flygplatsen. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps.

Utflykter och sevärdheter med hyrbil

Sevärdheter i Bergamo

Bergamo ligger i hjärtat av regionen Lombardiet vid foten av italienska alperna. Många flyger till Bergamo för att ta sig vidare till Milano, men det är verkligen rekommenderat att stanna en dag i Bergamo och njuta av den trevliga staden och de fina vyerna. Staden är omtyckt för sina fantastiskt vackra gamla byggnader och charmiga atmosfär med historiska torg och vindlande gränder.

Besök attraktioner som katedralen och landmärket Duomo di Bergamo och vacker arkitektur i hjärtat av Città Alta. Bergamo är också omtyckt för sitt läge med bekväma köravstånd till spännande städer och sevärdheter.

Från Bergamo till Milano

Milano ligger ca 1 timmes körning från Bergamo. I Milano väntar spännande kultur och historiska sevärdheter, fantastiskt rolig shopping och matupplevelser. Utanför staden är det lätt att ta hyrbilen till närliggande orter som romantiska Verona och vinlandskapet i Piemonte. Ca 2 timmar från Bergamo och 1 timme från Milano ligger den vackra sjön Como som är en av Italiens populära besöksmål. Strosa i staden Como, åk ut med båt på vattnet eller ta en god lunch i den natursköna miljön.

Genom att hyra bil på Bergamo flygplats kan du ta dig till hela regionens härliga utflyktsmål och smultronställen. Om du skulle vilja lämna din hyrbil i en annan stad, undersök möjligheten till envägshyra.

Vad tycker du om den här sidan?

(1 röster, betyg: 5.00 av 5)