Hyrbil på Rom flygplats Ciampino

Hitta bäst pris på hyrbilar på Rom-Ciampino flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Rom flygplats Ciampino

Här hittar du tips för att hyra bil på Roms flygplats Ciampino samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien innan, läs våra generella tips om hyrbil i Italien via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring, regler och att köra i Italien.

Ciampino Airport – Aeroporto di Roma-Ciampino

Ciampino flygplats (flygplatskod CIA) är en av Roms två internationella flygplatser, tillsammans med den större Fiumicino flygplats.  Ciampino ligger ca 12 kilometer från centrala Rom. Från flygplatsen är det lätt att ta sig ut på motorvägen A90 som går i en cirkel runt Rom. I Rom finns också den större flygplatsen Fiumicino flygplats, även kallad Leonardo da Vinci Airport.

Hämta hyrbil på Rom Ciampino flygplats

På Ciampino flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag. Hyrbilsbolagens representanter finns i terminalens ankomsthall nära bagagehämtningen. Hyrbilen finns sedan på parkeringen P8 vid hyrbilscentret, som ligger en bit bort på Via Mario Mameli. En gratis shuttlebuss kör besökare mellan terminalen och P8. Det går också bra att promenera.

Om hyrbilsbolaget erbjuder Meet & Greet så innebär det att en representant kommer och möter dig på flygplatsen. Var därför noga med att boka hyrbil online i förväg!

Lämna tillbaka hyrbilen

Du återlämnar hyrbilen på samma plats genom att följa skyltarna till Car Rental Return när du kommer in på flygplatsområdet. Om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider är det bra att undersöka möjligheterna i förväg. Ibland kan det tillkomma en avgift utanför ordinarie tider.

Hyrbilsbolag på Rom flygplats Ciampino

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Ciampino flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i vår sökmotor.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Autovia Obegränsad Hyrbilscenter
Avis Obegränsad Hyrbilscenter
Budget Obegränsad Hyrbilscenter
Centauro Obegränsad Shuttlebuss
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Ecovia Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Europcar Obegränsad Hyrbilscenter
Firefly Obegränsad Hyrbilscenter
Goldcar Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Shuttlebuss
InterRent Obegränsad Meet & Greet
JoyRent Obegränsad Shuttlebuss
Leasys Obegränsad Hyrbilscenter
Locauto Obegränsad Hyrbilscenter
Maggiore Obegränsad Hyrbilscenter
Rhodium Obegränsad Hyrbilscenter
Sicily by car Obegränsad Hyrbilscenter
Sixt Obegränsad Hyrbilscenter
TargetRent Obegränsad Shuttlebuss
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Adress till Rom-Ciampino Airport
Via Appia Nuova, 1651, 00040 Roma RM, Italien

Bensinstationer nära Ciampino flygplats

Det finns flera bensinstationer längs större vägar som går via flygplatsen, till exempel längs Via Appia Nuova där både Q8 och Total ligger bara några minuter från flygplatsen. Det enklaste är oftast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps när du ska tanka upp innan återlämning.

Utflykter med hyrbil från Rom

Utflykter och sevärdheter

I Rom finns oändligt med aktiviteter vare sig du är ute efter kulturupplevelser, spännande historia, god mat eller riktigt bra shopping. När du har utforskat stadskärnan väntar härliga utflykter till regionens alla sevärdheter. Från Rom tar du dig enkelt med hyrbil till spännande platser som Neapel och ruinerna av Pompeji, som bara ligger strax över 2 timmar bort. Kör från Rom till Toscana och upplev den fantastiskt vackra landsbygden, besök vingårdar i någon av de böljande vindistrikten och övernatta på mysiga lantgårdar. Det blir en härlig kontrast efter ett par dagar i Roms stadspuls!

Kör till kusten från Rom

Med hyrbil i Rom är det heller inte långt till fina badstränder under sommarmånaderna när det blir varmt inne i staden. Du kan också köra från Rom upp längs Etruskiska kusten mot Pisa och se fantastiska utsikter över klarblått vatten, historiska orter och vackra landskap. Det är väl värt att planera in en roadtrip i Italien om du ska hyra bil på Rom flygplats Ciampino!

Vad tycker du om den här sidan?

(2 röster, betyg: 3.00 av 5)