Hyrbil på Rom flygplats Fiumicino

Hitta bäst pris på hyrbilar på Rom-Fiumicino flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Rom flygplats Fiumicino

Här hittar du tips för att hyra bil på Rom-Fiumicino flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien innan, läs våra generella tips om hyrbil i Italien via länkar nedan. Där får du viktig information om saker som bilförsäkring, regler och tips för att köra i Italien.

Fiumicino – Leonardo Da Vinci Airport

Fiumicino flygplats (flygplatskod FCO), även kallad Leonardo da Vinci Airport är Roms största internationella flygplats och den största flygplatsen i Italien. Flygplatsen ligger ca 35 kilometer från centrala Rom. Vid flygplatsen går bra förbindelser och du når lätt Rom med bil via motorvägen A91 (Rome-Fiumicino motorway) och Grande Raccordo Anulare, A90 som går i en cirkel runt Rom. I Rom finns även den mindre internationella flygplatsen Ciampino flygplats.

Hämta hyrbil på Rom flygplats Fiumicino

På Fiumicino flygplats kan du hyra bil hos många välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller och tillval. Hyrbilskontoren finns samlade i Office Tower 2, som är lätt att ta sig till via gångtunnlar som förbinder terminalerna med hyrbilscenter och parkeringshusen. Följ skyltarna i ankomsthallen mot hyrbilscentret när du har hämtat ditt bagage.

Några få bolag har kontor utanför flygplatsen, och då erbjuds en gratis shuttlebuss som kör mellan terminalen och hyrbilskontoret.

Lämna tillbaka hyrbilen

Hyrbilen lämnas tillbaka på samma plats som du hämtade den, det vill säga i en av byggnaderna i parkeringshuset. När du närmar dig flygplatsområdet så följ skyltarna till hyrbilscentret. Om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider är det bra att undersöka möjligheterna i förväg. Ibland kan det tillkomma en avgift utanför ordinarie tider.

Adress till Rom- Fiumicino Airport
Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 00054 Fiumicino RM, Italien

Hyrbilsbolag på Fiumicino flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för hyrbil på Fiumicino flygplats. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket under resan, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer information genom att söka i vår sökmotor.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Autovia Obegränsad Hyrbilscenter
Avis Obegränsad Hyrbilscenter
Budget Obegränsad Hyrbilscenter
Centauro Obegränsad Shuttlebuss
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Ecovia Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Europcar Obegränsad Hyrbilscenter
Firefly Obegränsad Hyrbilscenter
Goldcar Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
InterRent Obegränsad Hyrbilscenter
Leasys Obegränsad Hyrbilscenter
Locauto Obegränsad Hyrbilscenter
Maggiore Obegränsad Hyrbilscenter
Rhodium Obegränsad Hyrbilscenter
Sicily by car Obegränsad Hyrbilscenter
Sixt Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Bensinstationer nära Fiumicino flygplats

Det finns flera bensinstationer längs större vägar som går via flygplatsen, till exempel på Via Dell’ Aeroporto där både Q8 och Eni ligger bara några minuter från flygplatsen. Det enklaste är oftast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps när du ska tanka upp innan återlämning.

Utflykter med hyrbil från Rom

Utflykter och sevärdheter

Rom är en fantastisk stad att besöka med ett oändligt utbud av roliga aktiviteter, både inne i stadskärnan och utanför. Med hyrbil kan du kombinera stadspuls, shopping, kulturupplevelser och historiska platser med utflykter på landsbygden och besök i närliggande spännande städer. Bara två timmar från Rom ligger Neapel vid berget Vesuvius och de berömda ruinerna av Pompeji. Med hyrbil tar du dig också enkelt till stränderna som ligger runtom Rom när det blir varmt inne i staden.

Bila från Rom till Toscana

Med hyrbil kan du också köra från Rom till Toscana och utforska de vackra, böljande vindistrikten ca 3 timmar bort- en perfekt roadtrip! Kör en bit längs Etruskiska kusten utanför Toscana för fantastiska vyer över det turkosa havet och mysiga kustorter. Med hyrbil tar du dig lätt från Rom till både Florens och Pisa, och får uppleva Italiens äkta pärlor under samma semester. Det är verkligen rekommenderat att planera in en roadtrip om du ska hyra bil på Roms flygplats Fiumicino!

Vad tycker du om den här sidan?
(Inga röster än)