Hyrbil i Sundsvall

Hitta bäst pris på hyrbilar i Sundsvall genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyra bil i Sundsvall

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Sundsvall, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Sverige tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Sverige via länken nedan.

Att hyra bil i Sundsvall

Sundsvall är en mycket bra utgångspunkt för trevliga utflykter i närområdet. Med en hyrbil går det både enklare och smidigare att ta sig runt till de olika platserna, och det går även att ta sig till flera platser som annars hade varit otillgängliga utan bil.

Våra hyrbilskontor i Sundsvall

 

    • Sundsvall tågstation – Kommer man med tåget till Sundsvall finns det mycket goda möjligheter att hyra bil i direkt anslutning till tågstationen. Där finns det två hyrbilsbolag representerade på Landsvägsallén, precis vid stationen. Från stationen går det sedan lätt att ta sig runt med bil både i Sundsvall och till andra områden i närheten.

 

    • Sundsvall centrum – En bit från Sundsvall tågstation ligger ett hyrbilskontor på Bultgatan. Detta kontor ligger mycket nära E14 och det är därför enkelt att ta sig ut på större vägar därifrån.

 

  • Norra Sundsvall – I de norra delarna i Sundsvall, i området Birsta, går det också bra att hyra bil. På Gesällvägen finns ett hyrbilskontor, i anslutning till E4.

Hyra bil på Sundsvall flygplats

Sundsvall flygplats kallas även för Sundsvall-Timrå Airport och ligger drygt tre mil från centrala Sundsvall. På flygplatsen finns Avis/Budget, Hertz, Europcar och Sixt att hyra bil från. Kontoren finns i direkt anslutning till ankomsthallen och är mycket lätta att hitta.

Vägbeskrivning och avstånd från Sundsvall

Utflykter i Sundsvall

I området runt västernorrland, som Sundsvall är största stad i, finns det mycket trevligt att se och upptäcka, och med hyrbil går det både fortare och enklare att ta sig runt i de fantastiska landskapen.

Hudiksvall
Lite mer än en timme söder om Sundsvall ligger trevliga Hudiksvall. Staden är relativt liten, men har mycket vackra omgivningar med Hudiksvallsfjärden som rinner vid staden. Här finns många vackra gamla hus, och nere i stadens hamn går det även att se de gamla sjöbodarna. I Hudiksvall ligger även Hälsinglands museum i en historiskt intressant byggnad.

Östersund
Två och en halv timme väster om Sundsvall ligger den otroligt vackra staden Östersund. Östersund är belägen vid Storsjön, och har därför mycket vacker natur i närområdet. Förutom en vacker stadskärna och intressanta byggnader och museer har Östersund även många skidbackar och spår för längdskidåkning.

Skuleskogen nationalpark
Tretton mil norr om Sundsvall ligger den fantastiska nationalparken Skuleskogen. Nationalparken sträcker sig över ett mycket stort område med både berg, dalar, skog och fantastisk kust. Det finns många finns många vackra vandringsleder i skogen, och flera utsiktsplatser med makalösa vyer över landskapet.

Skuleskogen nationalpark bjuder på makalösa vyer
I Hudiksvall finns många gamla byggnader

Roadtrip i Sverige

Sverige har många fantastiskt fina körvägar för en bilsemester. Från norr till söder väntar böljande landskap, långa kustlinjer, karga fjäll och spännande städer. Hos oss hyr du alltid bil tryggt med fri avbokning. Via länken nedan har vi samlat några tips på vackra körvägar i Sverige för en roadtrip. Trevlig resa!

Vad tycker du om den här sidan?

(10 röster, betyg: 4.60 av 5)