Hyrbil i Seattle

Hitta bäst pris på hyrbilar i Seattle genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Seattle

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Seattle, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i USA via länken nedan.

Hyra bil på Seattle flygplats

Den internationella flygplatsen i Seattle heter Seattle–Tacoma International Airport och går ofta under smeknamnet Sea-Tac. Det är den största flygplatsen i delstaten Washington, och den artonde mest trafikerade i hela USA.

På flygplatsen går det mycket bra att hyra bil. Det rekommenderas att bilen bokas i förväg, för att garantera att den finns på plats vid upphämtningen.

På Seattle flygplats har inte mindre än tretton hyrbilsbolag kontor. Som på många andra stora flygplatser i USA ligger hyrbilskontoren samlade i ett hyrbilscentrum lite utanför flygplatsen, och det finns gratisbussar som går kontinuerligt 24 timmar om dygnet direkt till detta hyrbilscentrum. Det är därför både smidigt och enkelt att ta sig dit, och man behöver inte oroa sig för att inte komma rätt.

För att ta sig till gratisbussarna på Seattle flygplats går man ut från flygplatsen efter att man hämtat upp sitt bagage. Busshållsplatsen är precis utanför utgången och välmarkerad.

Utflyktsmål i Seattle

Seattle är den största staden i delstaten Washington, och i närheten av staden finns det otroligt mycket att se och göra. Washington är känd för sin fantastiska natur, och det finns många trevliga utflykter att göra. Med hyrbil blir resan både enklare och en härlig upplevelse.

Deception Pass State Park
Drygt en och en halv timmes bilfärd norr om Seattle, mellan de två öarna Fidalgo och Whidbey, ligger den fantastiska parken Deception Pass. Området har varit bebott i tusentals år, och det finns därför mycket historia att uppleva i parken. Det finns otaliga fina vandringsleder och campingplatser att njuta av i den vackra parken, och om man vill finns det även möjlighet till bad vid någon av stränderna.

Bellingham
Bellingham är en av de nordligaste städerna i USA, och ligger ungefär en och en halv timme norr om Seattle. Staden har en fin stadskärna, och det är en stad känd för sin närhet till naturen och friluftsliv. Från Bellingham kan man ta färjan till de fantastiska San Juan-öarna, där man bland annat kan åka på valsafari och se späckhuggare i sitt naturliga habitat.

Long Beach
Är man sugen på bad och vidsträckta stränder är en tur till Long Beach, cirka tre timmar söder om Seattle, ett måste. Staden ligger på en halvö och sandstränder omringar hela kustremsan. På sommaren söker sig många Seattle-bor till Long Beach för att slippa storstadsstressen och få en skön solsemester. I Long Beach finns även många vackra hus och trevliga butiker och restauranger att besöka.

Deception Pass State Park har många vackra vyer
I Bellingham finns det mycket att se och göra
Vad tycker du om den här sidan?

(8 röster, betyg: 4.50 av 5)