Hyrbil i Venedig

Hitta bäst pris på hyrbilar i Venedig genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Venedig

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Venedig, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Italien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Italien via länken nedan.

Hyra bil på Venedig flygplats

På Venedigs Marco Polo flygplats finns de stora hyrbilsbolagen representerade. Deras kontor finns utanför ankomsthallen, och vägen dit är väl skyltad. Hyrbilsbolagen har även kontor inne i Venedig, bland annat på tågstationen Mestre.

Utflyktsmål i Venedig

Venedigs närhet till både havet och bergen i norr ger många möjligheter till trevliga bilutflykter i närområdet. Det finns mycket att se runt Venedig, både när det gäller natur och städer.

Grado
På gränsen till Slovenien, cirka 1.5 timmes bilfärd från Venedig, ligger den lilla staden Grado på en halvö och en närliggande ö. Staden är känd för sina många span och historiska byggnader. Här finns även ett vattenland med många attraktioner för både vuxna och barn.

Dolomiterna
En tur norrut från Venedig till de vidunderliga Dolomiterna blir en perfekt dagsutflykt med bil. Dolomiterna är en bergskedja som räknas in i alperna, och området har makalösa vyer. Här finns även många mysiga småbyar att besöka på vägen.

Trento
Cirka 20 mil norr om Venedig ligger Trento, som är huvudstad i Tyrolen. Trento är en stor stad, med både shopping och andra sevärdheter. Till exempel ligger det stora, vackra medeltidslottet Buonconsiglio här. Stadens katedral, även känt som Duomo, är även det väl värt ett besök.

Vackra Buonconsiglio slott i Trento
Trevliga Grado ligger nära Venedig
Vad tycker du om den här sidan?

(7 röster, betyg: 4.57 av 5)